Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Woning verkopen

WONING VERKOPEN

Het verkopen van uw woning of appartement moet perfect gaan en Wolters Housing B.V. biedt u graag haar professionele dienstverlening als uw verkoopmakelaar aan.

LEES MEER

woning aankopen

WONING AANKOPEN

Een woning, huis of appartement kopen doet u niet elke dag. Met uw eigen aankoopmakelaar staat u als koper een stuk sterker.

LEES MEER

makelaar-denhaag-woning-huren

INSCHRIJVEN VERHUUR

U kunt zich bij Wolters Housing B.V. gratis inschrijven en zo kunt u direct op zoek naar een geschikt woonruimte. Stuur ons vandaag nog een email.

LEES MEER

denhaag-appartement-huren

VERHUURBEMIDDELING

Ook als u uw woning wilt verhuren moet u zich goed voorbereiden. Wij zetten in overleg met u alle middelen in die tot het gewenste resultaat kunnen leiden.

LEES MEER

denhaag-woning-kopen

WONING KOPEN

Een woning kopen is een hele stap en de makelaar is er voor u om u te voorzien van goed advies. Het advies van de makelaar kan u helpen in het nemen van een beslissing of voorkomen dat u overgaat tot het doen van een( mis)koop.

LEES MEER

makelaar-denhaag-vastgoedbeheer

BEHEER VASTGOED

Wolters Housing B.V. is gespecialiseerd in professioneel beheer van vastgoed voor zowel particulieren als bedrijven.

LEES MEER

makelaar-denhaag-taxaties

TAXATIES

U kunt bij Wolters Housing B.V.  terecht voor het laten waarderen van uw woning. Deze waardering wordt uitgevoerd door een beëdigd taxateur die uw zaak op deskundige wijze zal benaderen.

LEES MEER

denhaag-expats-service

EXPATSERVICE

Temporary living accommodation in the Hague for you or your employees? Wolters Housing is specialized in assisting expatriates who are looking for temporary accommodation.

LEES MEER

Waardebepaling in Den Haag

WAARDEBEPALING

Een waardebepaling is de eerste stap naar een succesvolle verkoop van uw woning of appartement. Wolters Housing helpt u hier graag bij.

LEES MEER

Senioren woningen

SENIORENWONINGEN

De 55-plusser heeft in de meeste gevallen interesse in een seniorenwoning. De woning dient toegevoegde waarde te hebben en in een bepaalde behoefte van senioren te voorzien.

LEES MEER

denhaag-beheer-vastgoed

BEDRIJFSONROERENDGOED

 Wolters Housing legt elke dag weer verbinding tussen een ondernemer, zijn huisvestigingsvraagstuk en een vastgoedeigenaar. Dit doen wij met een hecht team van professionals 

LEES MEER

onderhoudsrapport woning

ONDERHOUDSRAPPORT

Onze erkende adviseurs kunnen voor u een meerjaren onderhoudsrapport opmaken waarin een zeer duidelijk beeld geschetst word van het onderhoud verdeeld over een aantal jaren.

LEES MEER

denhaag-energielabel

ENERGIELABEL

Wij van Wolters Housing B.V. hebben een samenwerking met professionele partijen die u kunnen voorzien van een energie prestatiecertificaat.

LEES MEER

denhaag beleggingen vastgoed

BELEGGINGEN

Wilt u in vastgoed beleggen of juist verkopen? Neem dan contact met ons op, Wolters Housing is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerendgoed.

LEES MEER

Energiebelasting terug

In bepaalde situaties kan energiebelasting teruggave met terugwerkende kracht van 5 jaar teruggevorderd worden.

LEES MEER

Puntentellingen

Zelfstandige huurwoningen zijn gebonden aan het beleidsboek waarderingsstelsel zelfstandige woonruimte.

LEES MEER

Woningwaarderingstelsel

Een huis verkopen, kopen, verhuren of huren en vooraf weten waar u aan toe bent? Wij bieden onze diensten aan tegen vaste tarieven.

BEKIJK TARIEVEN

Tarieven

Een huis verkopen, kopen, verhuren of huren en vooraf weten waar u aan toe bent? Wij bieden onze diensten aan tegen vaste tarieven.

BEKIJK TARIEVEN

van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?