Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

MET UW EIGEN AANKOOPMAKELAAR STAAT U ALS KOPER in Den Haag EEN STUK STERKER

Of je nu voor het eerst een woning gaat kopen, of dat al vaker hebt gedaan, het blijft spannend. Je krijgt bij bezichtigingen veelal te maken met verkopende makelaars die alleen het belang behartigen van de verkoper.

 • Waar moet je op letten?
 • Wat is een woning waard?
 • Wat moet je vragen?

Om advies te krijgen en antwoorden op al je vragen is het altijd verstandig om een eigen, onafhankelijke adviseur in te schakelen die helemaal aan jouw kant staat. Waar jij misschien je gevoel laat leiden onder de druk van de huidige markt, blijven wij rationeel. Zo voorkomen we dat je geen kat in de zak koopt.

U profiteert van de kennis van de markt, de doortastendheid en de uitgebreide ervaring van Wolters Housing. Tevens ben je voortaan als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod dat past bij jouw specifieke wensen. Tijdens de bezichtigingen kijken we zeer kritisch met je mee om de staat van het huis te beoordelen. Want je zit natuurlijk niet te wachten op onverwachte vochtproblemen of een verzakking van het pand. Maar ook adviseren we je over hoe je eventueel meerwaarde kunt creëren.

Wil je het huis kopen, dan onderhandelen we namens jou. En als we het met de verkoper eens zijn geworden, nemen we samen de koopakte door voordat we naar de notaris gaan om te tekenen. Zijn er na de koop nog problemen of vragen? Ook dan kun je altijd op ons rekenen. We zijn en blijven je vaste aanspreekpunt voor al je vragen en onzekerheden.

Wolters Housing werkt op basis van no cure no pay, lukt het niet om een woning voor je te kopen, dan kost het je niets. Uiteraard heb je bij ons ook de keuze om alleen een deeldienst af te nemen. Heb je bijvoorbeeld al een woning op het oog waarbij je wenst dat wij de onderhandelingen overnemen, dan is dit zeker mogelijk.

Lees meer ›   Bekijk onze tarieven ›

wolters-makelaar-denhaag-verkoop

Heeft u eenmaal besloten een woning te kopen, dan staat u aan de start van een complex en veelomvattend proces.

 • Wat moet het worden: een appartement of een eengezinswoning?
 • Een rijtjeshuis, 2-onder 1 kap of wellicht vrijstaand?
 • Bestaande bouw of nieuwbouw?
 • Hoe groot moet de woning zijn?
 • Wat zijn de wensen ten aanzien van ligging en omgeving?
 • En natuurlijk hangt veel af van het financiële plaatje. Hoever reikt het budget?
 • Staat de vraagprijs in verhouding tot de locatie en de staat van onderhoud van het pand?
 • En wat worden straks de maandelijkse lasten?

 

Talloze vragen waar u vermoedelijk graag eens vrijblijvend over wilt praten met een specialist, zonder dat u direct voor elk wissewasje een rekening gepresenteerd krijgt.

9 punten die Wolters Housing B.V. o.a. voor u doet bij uw zoektocht en het verwezenlijken van uw droom naar overdracht:

 1. Het in kaart brengen van uw woonwensen In een persoonlijk en uitgebreid intake gesprek bij u thuis of andere gewenste locatie leggen wij al uw wensen, behoeftes en eisen in kaart.

 2. Formulering zoekprofiel Naar aanleiding van de verzamelde gegevens wordt een persoonlijk en uniek zoekprofiel geformuleerd.

 3. Selecteren van objecten en woonomgeving Uit het totale regionale aanbod van woningen selecteert Wolters Housing.woningen die beantwoorden aan het zoekprofiel.

 4. Presentatie en bezichtiging van de geselecteerde objecten Op een u en ons passend tijdstip worden geselecteerde woningen aan u gepresenteerd, waarna u samen met Wolters Housing de verschillende woningen gaat bezoeken.

 5. Rechercheren van juridische relevante zaken Wolters Housing doet in een vroeg stadium al onderzoek naar het eigendomsbewijs, het bestemmingsplan en overige juridische zaken; de conclusies van het onderzoek worden voor u op een rijtje gezet.

 6. Prijsonderhandeling met de verkopende partij Wolters Housing doet voor u de prijsonderhandeling volgens een van te voren afgesproken strategie. Alle afspraken worden vastgelegd.

 7. De laatste inspectie Vlak voor overdracht van het eigendom inspecteert Wolters Housing samen met u de woning ( en alles wat daarbij hoort ).

 8. Eigendomsoverdracht Het ondertekenen van de akte van levering bij de notaris is het moment waarop de nieuwe woning daadwerkelijk uw eigendom wordt.

 9. Gefeliciteerd u bent de eigenaar van uw woning conform uw woonwensen.

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?