Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Op de huidige woningmarkt valt het niet mee om huisvesting voor werknemers te vinden. Besteed het uit aan ons: dan heeft uw kenniswerker snel woonruimte naar wens.

Wanneer een expat naar Nederland komt, heeft hij of zij vanzelfsprekend een (gemeubileerde) woning nodig. Maar waar begint u? Weet u wat realistisch is? En wat er verder bij de huisvesting van buitenlandse werknemers komt kijken? Het vinden van goede accommodatie heeft aardig wat voeten in aarde. Want de woning moet voldoen aan de wensen van uw expat – maar de beschikbaarheid is beperkt. Voor u het weet, zijn beide partijen gefrustreerd door het vele regelwerk en tegenvallende verwachtingen.

Wilt u uzelf en uw kenniswerker een slechte start besparen? Kies dan voor ons housing pakket. Daarin zitten alle diensten die nodig zijn om uw medewerker snel een eigen, prettige woonruimte te geven. Zonder dat u daar fulltime mee bezig bent.
Als relocation partij worden wij eerder toegelaten in woningen dan particulieren. Dat komt omdat wij zijn ingeschakeld door bedrijven – dat geeft zekerheid.

Expat service

De voordelen van huisvesting via Wolters Housing:

  • Landelijk netwerk met onafhankelijk aanbod;
  • Realistisch verwachtingsmanagement;
  • Controle op huurovereenkomst;
  • Aanwezigheid en controle bij incheck en sleuteloverdracht;
  • Aanwezigheid en controle bij uitcheck; 
  • Inclusief aanvraag tv, internet, gas-, water- en licht;

consultant toegewezen. Zo blijft het contact informeel, en helpen wij uw medewerker snel in het zadel. Zonder dat u er omkijken naar heeft.
Wilt u meer weten over ons housing pakket, of onze overige diensten?

 

Onze relocation services kenmerken zich door:

  • Flexibiliteit;
  • Snelheid van handelen;
  • Persoonlijk contact: uw medewerker kan bij één consultant terecht voor al zijn of haar vragen;
  • Wij regelen alles van A tot Z.

Door het inschakelen van Wolters Housing, heeft u de zekerheid dat uw werknemer snel, efficiënt en professioneel wordt bijgestaan in het vinden van een nieuwe woning. Ons team van specialisten heeft ervaring met het begeleiden van multinationals bij het plaatsen van één tot grote groepen medewerkers.

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professional". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Meer informatie