Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

een woning kopen in regio den haag

Al onze koopwoningen vind u op onze website. Als consument betaald u geen courtage mocht u een koopwoning vinden op onze website.

U moet zich ervan bewust zijn dat deze koopwoningen in opdracht van de verkoper aangeboden worden via de makelaar en diens website. De makelaar behartigt in deze dus de belangen van de verkoper maar zal u uiteraard altijd zo goed mogelijk proberen te helpen.

Het kan raadzaam zijn om een aankoopmakelaar in de arm te nemen om u bij te staan tijdens het aankoop proces. De makelaar kan u helpen met het verrichten van recherche werkzaamheden als er bijvoorbeeld twijfels bestaan over bepaalde situaties en daarbij kan de aankoop makelaar u helpen met het biedingsproces. In veel gevallen kan het inzetten van aan aankoop makelaar u duizenden euro’s besparen.

Een woning kopen is een hele stap en de makelaar is er voor u om u te voorzien van goed advies. Het advies van de makelaar kan u helpen in het nemen van een beslissing of voorkomen dat u overgaat tot het doen van een( mis)koop.

Bij Wolters Housing bent u in goede handen.
Kennis van de lokale markt in Den Haag, ervaring, doortastendheid en snelheid worden voor u ingezet waar nodig. Wij hebben maximale aandacht voor onze cliënten en bieden u graag de service die u verdient.

Ons team makelaars staat voor u klaar.

Woning kopen in Den Haag

....

.....

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu