Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Wij van Wolters Housing B.V. hebben een samenwerking met professionele partijen die u kunnen voorzien van een energie prestatiecertificaat. Zoals u wellicht bekend is een energie prestatiecertificaat verplicht bij verkoop of verhuur van uw woning.

Dit zal de komende jaren een steeds belangrijker onderdeel worden en nadelige gevolgen kunnen hebben voor u als eigenaar van vastgoed als u hier niet over beschikt. Het is wel van belang dat u dit energie label bij een erkende organisatie laat opmaken m.b.t. de geldigheid van dit label. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u snel en professioneel van dienst zijn.

Energielabel

De verhuurder dient de huurder in de huurovereenkomst in kennis stellen van het energielabel. Het is niet meer mogelijk om een huurder afstand te laten tekenen voor dit energielabel. 

Bij het te huur aanbieden van een woning, dient de klasse van het energielabel vermeld moeten worden in commerciële advertenties, indien een label aanwezig is. Dit geldt ook voor advertenties op internet.

 

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu