nieuws

Wat is de maximale huurverhoging in 2018?

De huur van uw huis mag in 2018 maximaal 3,9% tot 5,4% omhoog. De stijging hangt af van uw inkomen in 2016 en geldt alleen voor sociale-huurwoningen. Huurt u in de vrije sector? Dan geldt er géén maximum huurverhoging. De meeste verhuurders verhogen de huur per 1 juli.

Heb ik recht op huurtoeslag?

Een toeslag van de overheid om maandelijks de huur te betalen. Dit klinkt natuurlijk fantastisch maar niet iedereen heeft recht op huurtoeslag.

Je komt in aanmerking voor huurtoeslag wanneer je huur ten opzichte van je inkomen te hoog is. Dit geldt zowel voor huur woningen van een corporatie als die van een particuliere verhuurder. Daarnaast zijn er wel een paar voorwaarden waaraan je moet voldoen.

Woning onder water: verkoop dit jaar nog

Heeft u een restschuld voor een eigen woning of krijgt u die nog in 2017? 

WINACTIE FACEBOOK

Doet u al mee aan onze super leuke actie via Facebook?

Win een heerlijke lunch voor twee! 

 

GRATIS WAARDEBEPALING

Een waardebepaling is de eerste stap naar een succesvolle verkoop / verhuur van uw woning of appartement. Bij een waardebepaling krijgt u mondeling of schriftelijk een gedegen advies over de huur / koopwaarde van uw woning, dit is ter informatie van uzelf en niet voor derden bedoeld.

 

❥ WOONINSPIRATIE

Bent u op zoek naar een grote woning of juist iets kleins? Of heeft u uw droomwoning al gevonden maar weet u nog niet precies hoe u het leuk in kunt richten?
 

Er warm bij zitten tijdens de herfst?

Op zoek naar een mooie, gezellige en leuke woning, deze herfst nog? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

like onze facebookpagina

Wilt u als een van de eerste de update ontvangen van ons nieuwe aanbod woningen / appartementen? Like dan snel onze facebookpagina https://www.facebook.com/woltershousing