Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

nieuws

ONS TEAM

Ons team van specialisten staat garant voor een deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij, vastgoedbeheer, verhuur, aanhuur, verkoop, aankoop en beleggingen. 

https://woltershousing.nl/nl/over-ons

BINNENKORT NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN MIDDENHUUR BESCHIKBAAR

Wolters Housing BV gaat in opdracht van Urban Interest 82 nieuwbouwappartementen verhuren in regio Bouwlust-Vrederust in Den Haag.

Uw woning verhuren?

Ook als u uw woning wilt verhuren, moet u zich goed voorbereiden. Bij elke stap is zorgvuldigheid geboden. Wetgeving, huisvestigingsvergunning, puntentelling energielabel, en bijvoorbeeld een verhuurbeding in uw hypotheekakte kunnen voor u vervelende gevolgen hebben indien hier vooraf niet zorgvuldig over is na gedacht.

Uw huis (ver)kopen of nog even wachten?

Twijfelt u om nu uw woning te koop te zetten op de woningmarkt?

Ons advies: geen paniek!! Er is nog steeds een woningtekort en er is voldoende aanvraag. De gestegen hypotheekrente, de hoge energiekostenen inflatie halen de gekte uit de markt. Het gevolg is dat de keuzemogelijkheden voor kopers toenemen.

Wolters Housing zoekt Vastgoed / Beleggingsobjecten in regio Haaglanden!!!

De hypotheekrente stijgt en de eerste prijsdalingen van woningen hebben de krantenkoppen gehaald.

WONING VERKOPEN

De woningmarkt blijft dynamisch en er heerst nog steeds een krapte.

Als u al een tijd overweegt om uw woning te verkopen dan is dit misschien het moment. Huizenprijzen zijn nog steeds historisch hoog ondanks de stijgende hypotheekrente. De vraag naar woningen blijft onverminderd hoog. De vraag overstijgt nog altijd het aanbod.

Gratis waardebepaling

Zit jij erover na te denken om je huis te verkopen?

Dan komen we graag langs om met jou persoonlijk kennis te maken en onderzoek te doen naar de waarde van jouw woning. Naast een goede inschatting van de waarde krijg je tijdens het persoonlijke gesprek ook een goed advies over je verkoopstrategie.

ZZP’ER GEZOCHT OM EEN RUIMTE IN ONS MAKELAARS /BEHEERDERSKANTOOR TE DELEN!!!

Wij zijn wij op zoek naar een nieuwe huurder die samen met ons een mooie kantoorruimte wil delen in Den Haag aan de Scheveningse jachthaven.

Het is een modern ingerichte ruimte ( 50m2) met uitzicht op het water. 

×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu