Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

nieuws

Huizenkopers slaan weer toe en drijven woningprijs op

Woningkopers hebben er weer vertrouwen in en dat brengt de dynamiek op de woningmarkt weer op gang, meldt makelaarsvereniging NVM. Zo nam het aantal verkochte woningen in het tweede kwartaal van 2023 met 20 procent toe ten opzichte van begin dit jaar.

VASTGOEDBEHEER

HOLLAND BUILDING VASTGOED BEHEER IS GESPECIALISEERD IN PROFESSIONEEL BEHEER VAN VASTGOED VOOR ZOWEL PARTICULIEREN ALS BEDRIJVEN.

check de site http://www.hb-vb.nl/

 

Zo wordt een woning aantrekkelijk voor de verkoop

Het verkopen van een woning kan een uitdagende en spannende ervaring zijn. Uiteraard moet de woning zo goed mogelijk worden verkocht. Het is daarom van belang om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers.

ONS TEAM

Ons team van specialisten staat garant voor een deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij, vastgoedbeheer, verhuur, aanhuur, verkoop, aankoop en beleggingen. 

https://woltershousing.nl/nl/over-ons

BINNENKORT NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN MIDDENHUUR BESCHIKBAAR

Wolters Housing BV gaat in opdracht van Urban Interest 82 nieuwbouwappartementen verhuren in regio Bouwlust-Vrederust in Den Haag.

Uw woning verhuren?

Ook als u uw woning wilt verhuren, moet u zich goed voorbereiden. Bij elke stap is zorgvuldigheid geboden. Wetgeving, huisvestigingsvergunning, puntentelling energielabel, en bijvoorbeeld een verhuurbeding in uw hypotheekakte kunnen voor u vervelende gevolgen hebben indien hier vooraf niet zorgvuldig over is na gedacht.

Uw huis (ver)kopen of nog even wachten?

Twijfelt u om nu uw woning te koop te zetten op de woningmarkt?

Ons advies: geen paniek!! Er is nog steeds een woningtekort en er is voldoende aanvraag. De gestegen hypotheekrente, de hoge energiekostenen inflatie halen de gekte uit de markt. Het gevolg is dat de keuzemogelijkheden voor kopers toenemen.

×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu