Gratis inschrijven en een nieuwe woning of appartement huren! U kunt zich bij Wolters Housing B.V. gratis inschrijven en zo kunt u direct op zoek naar een geschikt woonruimte.

Indien u één of meer van de woningen wilt bezichtigen dan kunt u dit aan ons kenbaar maken. De snelste manier is om gewoon de telefoon te pakken en ons direct te bellen. Uiteraard kunt u ons ook een mailtje sturen.

GRATIS INSCHRIJVEN HUURWONING

Bij inschrijving verzoeken wij ons van de volgende gegevens in bezit te stellen:

  • Kopie identiteitsbewijs, visum of verblijfsvergunning. Uiteraard wordt er zorgvuldig met uw gegevens omgegaan. Zie hiervoor de privacy statement op onze website.

  • Kopie laatste loonstrook / aangifte inkomstenbelasting / recente balans. Aan de hand van de loonstrook e.d. onderzoeken wij of uw inkomen voldoende is om het object te huren. Tevens beoordelen wij aan de hand van deze gegevens of een object om andere redenen bij uw situatie past. In de regel gaan wij ervan uit dat u maximaal 1/3 van uw bruto maandinkomen kunt uitgeven aan huur. Sommige verhuurders kunnen echter eisen stellen aan het inkomen of de gezinssamenstelling.

  • Werkgeversverklaring / Arbeidscontract. Hieruit blijkt dat u daadwerkelijk werkzaam bent bij het bedrijf dat u heeft opgegeven. Indien het arbeidscontract ingaat nadat u de woning accepteert en daarmee nog niet de beschikking heeft over een recente salarisspecificatie voldoet een contract met daarop het bedrag dat u maandelijks zult ontvangen.

 

Voordelen Inschrijven

Door U in te schrijven bij Wolters Housing B.V. kiest u voor een effectieve en efficiënte manier om snel goede woonruimte in de regio Den Haag te vinden. De kans dat u in aanmerking komt voor een bepaalde woning is redelijk tot goed aangezien wij u voor de bezichtiging al kunnen vertellen of u in aanmerking komt of niet. Het kan voorkomen dat niet alleen u, maar ook anderen belangstelling tonen voor een bepaalde woning. Doorgaans vallen daar enkele kandidaten van af. Het kan zijn dat de woonruimte toch niet blijkt te voldoen aan de woonvoorstelling van deze kandidaten. Wolters Housing B.V. adviseert zowel de huurder als de verhuurder, maar uiteindelijk heeft de verhuurder van de woonruimte zelf het laatste woord in de selectie van een huurder.

 

HOE WERKT EEN BEZICHTIGING?

Om toch enigszins efficiënt te werk te gaan organiseert Wolters Housing vaak bezichtigingen met meerdere geïnteresseerde kandidaten. Meestal komen de kandidaten direct naar de desbetreffende woonruimte, vaak zijn dat er niet meer dan 5. Indien een of meerdere kandidaten interesse in de woning heeft zullen wij dit voorleggen aan de verhuurder van de woning. Ondanks onze adviserende rol beslist de verhuurder uiteindelijk. Over deze beslissing kan niet gecorrespondeerd worden.

 

HOE BLIJF IK OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWE WONINGAANBOD?

Bezoek regelmatig onze website, het is verstandig om meerder keren per week onze website te bezoeken. Daarop kunt u het meest recente aanbod bekijken.

 

WAT ZIJN DE KOSTEN DIE WOLTERS HOUSING IN REKENING BRENGT?

Een inschrijving voor woningzoekenden is geheel GRATIS.

 

HOELANG IS EEN INSCHRIJVING GELDIG?

De inschrijving is 3 maanden geldig.

 

WELKE KOSTEN BETAAL IK?

Besluit Opdrachtgever via ons een woning te huren, dan brengen wij u eenmalig € 295,= exclusief BTW in rekening voor administratiekosten/ opdrachtkosten. In bepaalde situaties word door makelaar aan de Opdrachtgever niets gerekend en is opdrachtgever de makelaar niets verschuldigd. Op onze website www.woltershousing.nl kunt u teruglezen welke eventuele kosten u worden berekend per appartement.

 

WAT IS GESTOFFEERD EN WAT IS GEMEUBILEERD?

Men spreekt van een gestoffeerde woning wanneer deze alleen is voorzien van tapijt, behang en eventueel gordijnen. Een gemeubileerde woning is volledig ingericht (bankstel, bed, t.v., stoelen, bestek enz. enz.). Bij een gemeubileerde woning hoeft u bij wijze van spreken alleen uw eigen kleding mee te nemen.

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professional". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?