Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Over ons

Wolters housing b.V. Biedt hoogstaande service als het gaat om bemiddeling bij huur, verhuur, aankoop, verkoop en beheer van woonruimte

Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers staat centraal in onze dienstverlening. De werkwijze van Wolters Housing laat zich het beste omschrijven als “Uw woonprofessionals”. Onze informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en de hiermee samenhangende “no-nonsens” werkwijze is zonder meer onderscheidend te noemen. Ons team van specialisten staat garant voor een deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij, vastgoedbeheer, taxaties en consultancy, hypotheken en verzekeringen.

wolters-housing-makelaar-denhaag-kantoor-scheveningen

Ons Team

 

Boris VAN DER WAAL

boris@woltershousing.nl

AANKOOP-VERKOOP-VERHUUR

Boris komt uit een echt ondernemers gezin en neemt dat mee in zijn werkwijze. Doelgericht, altijd bereikbaar, direct, vriendelijk, geduldig zijn kenmerken die goed bij hem passen. Voetbal is zijn hobby en een drankje doen met de jongens hoort er zeker ook bij. In voor gezelligheid, maar altijd serieus met zijn vak bezig. Boris neemt uw wensen goed in zich op en gaat daar direct mee aan de slag.

Mike MUSQUETIER

mike@woltershousing.nl

AANKOOP-VERKOOP-BELEGGINGEN
RELATIE BEHEERDER-VERHUURADVISEUR EIGENAREN

Altijd in beweging en met volle overgave bezig met aan en verkoop van woningen of de verkoop van een interessante belegging. Als Mike niet voor het werk in beweging is dan doet hij dat in de sport. Crossfit, surfen, windsurfen en kitesurfen zijn grote passies. In 2001 in het vastgoed beland en sindsdien gegrepen door de dynamiek van het vak. Iedere dag zijn er nieuwe uitdagingen en altijd op zoek naar gepaste oplossingen met als doel een tevreden verkoper en een tevreden koper. In de makelaardij heb je cliënten waar je jarenlang voor werkt, maar ook ontmoet je iedere dag nieuwe mensen en dat maakt het vak bijzonder en ontzettend leuk om te doen. In het verleden diverse studies afgerond en op verschillende vlakken veel werkervaring opgedaan om uiteindelijk op de juiste plek terecht te komen en dat is voor Mike de makelaardij. Gedreven, gepassioneerd, opgewekt en doortastend zijn kenmerken die goed bij Mike passen.

Natascha MUSQUETIER

service@hb-vb.nl

BEHEERSPECIALIST-VERHUUR-ADMINISTRATIE-QUALITY CONTROLLER

De rots in de branding van ons bedrijf. Multifunctioneel, weet heel veel en is de vraagbaak binnen de organisatie. Momenteel verantwoordelijk voor de beheerportefeuille en doet dat vol overgave en met veel kennis van zaken. Als Natascha niet aan het werk is dan is zij altijd druk in de weer. Lange wandelingen met de hond, kitesurfen, golfsurfen en Crossfit zijn een greep uit haar vele hobby’s. Zij had zomaar chef-kok kunnen zijn en tovert de mooiste gerechten uit de keuken. Haar jarenlange ervaring binnen de vastgoedsector maakt dat zij een onmisbare schakel is. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en blijft zich verder ontplooien door nieuwe studies die zij volgt. Vol energie, soms pittig en altijd doelgericht.

Ollie

TROUWE KANTOORHOND-BEVEILIGING

Ollie is de trouwe lobbes van kantoor. Geen actieve functie, maar wel altijd aanwezig. Niet de jongste meer, soms een beetje stug maar altijd lief. Ollie is graag op kantoor en ligt vooral in zijn mand waar hij fijn naar buiten kijkt en weg droomt als de boten in en uit varen in onze prachtige haven. De senior van de organisatie, maar nog niet met pensioen.

Bij Wolters Housing kunt u rekenen op een zeer prettige en persoonlijke aanpak. Een kennismakingsgesprek is bij ons een pre grondslag. Wolters Housing beschikt over veel woning aanbod dat ervoor zorgt dat er dagelijks nieuwe woonruimte beschikbaar is.

De gegevens van deze woningen worden nog dezelfde dag door onze medewerkers vergeleken met de wensen van huurders of kopers.

Of het nu gaat om koop, verkoop, huur, verhuur, beheer een taxatie of onze GRATIS en vrijblijvende waardebepaling ten behoeve van een verkoop/ verhuur beslissing. In onze opdrachten staat vrijblijvendheid en een transparante dienstverlening centraal.

Ook deeldiensten behoren tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld in die situatie dat u zelf een pand heeft bekeken maar zich uitsluitend wilt laten begeleiden bij de onderhandeling.

Deze efficiënte manier van werken maakt het voor ons mogelijk om u snel van dienst te zijn. Hierdoor zijn we in staat om onze bemiddelingsactiviteiten tegen een vergelijkbaar lager tarief aan te bieden. En u betaalt pas als u geslaagd bent, dus No Cure, No Pay.

 

EXTRA ZORG EN SERVICE VOOR VERHUURDERS

Wolters Housing werkt uitsluitend met officiële contracten. Daarmee zijn uw belangen als huurder/ verhuurder het beste gediend.

Voor een aantal grote internationale organisaties zijn wij direct op zoek naar zowel gestoffeerde als gemeubileerde woningen in Den Haag!

De voordelen van Wolters Housing op een rij:
* Efficiënte aanpak * Persoonlijke begeleiding * Officiële contracten * No cure no pay

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?