Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Wanneer mensen hun woning willen verkopen, wordt er vaak van alles gedaan aan de binnen- en buitenkant van de woning om ervoor te zorgen dat alles helemaal op orde is. Dit is een logische stap om te zetten. Door wat extra in uw woning te investeren, kunt u zomaar een hogere prijs vragen voor de woning.
Maar hoe bepaalt u nou de waarde van uw woning in Schiedam? U kunt ervoor kiezen om een taxateur in te schakelen om de exacte waarde van uw woning te laten bepalen. Maar vaak zijn hier kosten aan verbonden.
Om u een schatting te geven van de huidige waarde van uw woning, hebben wij de gratis woningwaarde test voor u ontwikkeld.

Wonen in Schiedam

Schiedam, gelegen in de provincie Zuid-Holland is een echte historische stad. Om precies te zijn ligt Schiedam ten zuiden van Rotterdam en ten noorden van Vlaardingen. Wonen in Schiedam is echt een plezier, vooral als u van historie, kunst en cultuur houdt.
De stad is wereldwijd bekend om jenever, de historische binnenstad met prachtige pandjes en grachten én de hoogste molens ter wereld. Daarbij telt de stad enorm veel bezienswaardigheden met een historische achtergrond. Ook kunt u er verschillende musea vinden.
Wat betreft de woningmarkt is Schiedam erg divers. Naast mooie historische pandjes aan het water, bezit de stad ook vrijstaande woningen, rijtjeswoningen, hoogbouw en twee-onder-een-kapwoningen.

Mijn huis verkopen in Schiedam

Het karakteristieke Schiedam is een plaats waar wonen echt geen straf is. Er zijn genoeg mensen die in een relatief kleinere stad willen wonen met zo’n mooie omgeving als die van Schiedam.
Het verkopen van uw huis gaat volgens een bepaald traject. Vaak wordt er bij de verkoop van een woning een makelaar ingeschakeld, maar dit is zeker niet altijd het geval. Wilt u uw woning wel onder begeleiding van een makelaar verkopen? Bepaal dan goed waar u naar op zoek bent. Wolters Housing ondersteunt u vanaf het begin tot en met het einde van de verkoop. En zelfs ná de verkoop van uw woning staan wij u nog graag te woord.

Wat is mijn woning in Schiedam waard?

Voordat uw woning op de markt gebracht kan worden, moet u de juiste prijs bepalen. Dit kunt u doen door middel van het inschakelen van een makelaar of door het kadaster te raadplegen. Echter zitten hier kosten aan vast.

Toch kunnen wij u een gratis schatting geven. Door middel van het uitvoeren van de online woningwaarde test weet u binnen vijf minuten wat uw woning ongeveer waard is. De waarde wordt gebaseerd op bepaalde kenmerken van uw woning zoals het type woning, uw adres en de ligging.

Klik hier voor de woningwaardetest

 MEER WETEN?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals".
Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?