Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Dr. Lelykade 44
Vissershaven, Den Haag


Deel op:

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 165 p.m. ex.
Wijk
Vissershaven
Postcode
2583CM Den Haag
Woningtype
Parkeerplaats
Bouwjaar
2015
Oppervlakte
13m²
Oplevering
Per direct

Kijkje nemen?

Neem contact op met:


info@woltershousing.nl

LET OP, U KUNT ALLEEN ONLINE REAGEREN VIA DE BUTTON REAGEER DIRECT. Telefonische reacties worden in principe niet in behandeling genomen.

Vraagprijs   € 165 p.m. ex.  

Verhuurd

Omschrijving

Parkeerplaats te huur.

Overdekte vaste plek onder flatcomplex in Scheveningen havengebied.
Ideaal voor het veilig stallen van een auto.

(complex de Havenmeester).
Openen garagedeur gaat met een afstandsbediening. Het gaat om een vaste/overdekte parkeerplek nummer 173 op -1. Electrische auto toegestaan, echter geen oplaadpunt aanwezig.
Mocht huurder afstandsbediening kwijtraken of stuk maken zijn de kosten van een nieuwe afstandsbediening voor de huurder.

Duur: Minimaal 3 maanden max 2 jaar. Na de eerste 3 maanden is de garage maandelijks opzegbaar vanuit beide partijen. Huurder/verhuurder moet minimaal 1 maand van tevoren bekend maken de huur te willen beëindigen. Daarnaast mogen er geen veranderingen plaatsvinden aan de parkeerplek dus bijv. geen extra beugels in de muur of grond (reeds 1 beugel aanwezig).

Prijs: €165,= per maand
Waarborgsom: €165,=
Beschikbaar: per direct

LET OP, U KUNT ALLEEN REAGEREN PER E-MAIL.
Om in aanmerking te komen voor een woning kunt u alleen reageren via een mailreactie naar infor@woltershousing.nl. U geeft hierin een korte introductie van uzelf en/of uw medehuurder(s).

WAT ONTVANGEN WIJ BIJ VOORBAAT GRAAG VAN U:
- Kopie legitimatie
- 1 recente salarisstrook

WAT WILLEN WIJ GRAAG VAN U WETEN:
- Het adres waarvoor u in aanmerking wenst te komen en wil bezichtigen
- Uw maandelijkse inkomen ( Bruto of Netto )
- Heeft u een arbeidsovereenkomst voor bepaalde / onbepaalde tijd, studiefinanciering, uitkering, borgsteller, jaarcijfers als zelfstandige of anders;
- Mocht u een afwijkende inkomens situatie hebben dan graag korte uitleg;
- Voor welk bedrijf werkt u;

Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden!
Wolters Housing BV gaat netjes met uw gegevens om conform privacy wetgeving. U gegevens worden slechts en alleen besproken met de eigenaar van het appartement en niet gedeeld met derden. Als u niet in aanmerking komt voor een appartement dan worden uw gegevens vernietigd.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 165 p.m. ex.
Postcode & plaats
2583CM Den Haag
Status
Verhuurd
Oplevering
Per direct

Bouw

Bouwjaar
2015

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
13m²

Indeling

Locatie

[{"address": "Dr. Lelykade44","zipCode": "2583CM","city": "Den Haag","lat": 52.0983433,"lng": 4.2708404}]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer direct

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?