Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Mensen van 55 jaar en ouder de 55-plussers hebben in de meeste gevallen interesse in een seniorenwoning. De woning dient toegevoegde waarde te hebben en in een bepaalde behoefte van senioren te voorzien. Bredere deuren, gelijkvloers voor veilig en comfortabel wonen.

In het verleden was de seniorenwoning of seniorenflat in de meeste gevallen klein en had men meestal de beschikking over een klein aantal vierkante meters. De tijd en de behoefte van de senioren heeft voor verandering gezorgd. Mensen op leeftijd, de senioren, blijven in de meeste gevallen zo lang mogelijk zelfstandig wonen.

Senioren woningen

Veel ouderen hebben een koopwoning en wensen bij verkoop te huren in plaats van wederom een nieuwe woning aan te kopen.

Veiligheid, comfort is tevens van belang. Er zijn verschillende woonvormen denkbaar die in de behoefte van senioren kan voorzien.

De nultredenwoning de gelijkvloerse woonruimte zoals bijvoorbeeld een passend appartement of bungalow, seniorenflat, kangoeroewoning, tandemwoning en het woonzorgcomplex de “beschermde woonomgeving”.
 

 

VERHUISKOSTEN REGELING WMO


Moet u verhuizen naar een aangepaste woning in verband met lichamelijke beperkingen of bijvoorbeeld een chronische ziekte, neem dan vooraf contact op met het Wmo-loket van uw gemeente. Het kan zijn dat uw gemeente een verhuiskostenregeling in het Wmo-pakket heeft opgenomen. Indien u voldoet aan de gestelde criteria kunt u wellicht in aanmerking komen voor deze regeling. De reden waarom u vooraf contact moet opnemen met de gemeente heeft onder andere te maken met het feit dat de gemeente wil beoordelen of verhuizen de juiste stap is en of het nieuwe huis daadwerkelijk geschikt is.

Aanbod seniorenwoningen Graag verwijzen wij u naar ons aanbod huurwoningen

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu