Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Nieuws

Uw woning verhuren?

Ook als u uw woning wilt verhuren, moet u zich goed voorbereiden. Bij elke stap is zorgvuldigheid geboden. Wetgeving, huisvestigingsvergunning, puntentelling energielabel, en bijvoorbeeld een verhuurbeding in uw hypotheekakte kunnen voor u vervelende gevolgen hebben indien hier vooraf niet zorgvuldig over is na gedacht.

Omdat iedere verhuur vraagt om een specifieke aanpak, zetten wij in overleg met u alle middelen in die tot het gewenste resultaat kunnen leiden. Het gaat namelijk om maatwerk waarbij de procedure zorgvuldig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en de marktsituatie ter plaatse.

Indien u van plan bent om uw woning op korte termijn te verhuren dan kunt u met ons vrijblijvend een afspraak maken. Dit kan zowel telefonisch (070-3615080) als middels per mail (info@woltershousing.nl ), na ontvangst waarvan wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen.

https://www.woltershousing.nl/nl/diensten/verhuurbemiddeling

 

×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu