Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Nieuws

5 redenen om voor Wolters Housing te kiezen als uw verkoopmakelaar

Voornemens uw woning in Den Haag te verkopen? De verkoop van een huis is een spannende aangelegenheid. De ervaring leert dat het verkoopproces van een woning vaak niet zo eenvoudig bleek als de verkoper dacht. Lees hier vijf redenen om Wolters Housing in te schakelen als uw verkoopmakelaar.

Deskundigheid

Een erkende verkoopmakelaar als Wolters Housing kent de lokale huizenmarkt als geen ander en is bekend met regelgeving in de regio. U kiest dus voor een makelaar aan wie u met een gerust hart de verkoop van de woning kunt toevertrouwen.


Een makelaar ontzorgt

Omdat we weten wat er moet gebeuren om tot een overeenkomst te komen, kunnen wij u op een effectieve manier begeleiden bij het verkopen van een huis. Een makelaar fungeert als brug tussen kopers en verkopers, zodat u dit niet naast uw dagelijkse werkzaamheden hoeft te doen!


Effectieve verkoopstrategie

Voor een optimale verkoop werken veel makelaars met een vast verkoopteam. Bij Wolters Housing heeft u één aanspreekpunt en makelaar bij de verkoop van uw huis. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd.


Groot netwerk

Wolters Housing heeft de juiste connecties om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. We hebben ruime ervaring met de huizenmarkt en weten uw woning op de juiste manier onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.

Goed onderhandelen

Onderhandelen over de prijs van uw huis is een vak apart. Een makelaar behartigt uw belangen, is niet emotioneel betrokken en heeft daardoor een professionele en een goede onderhandelingspositie.

Bent u voornemens uw woning of appartement te verkopen? Laat u dan adviseren en begeleiden door Wolters Housing in Den Haag. Het verkopen van uw woning of appartement moet perfect gaan en Wolters Housing biedt u graag haar professionele dienstverlening als uw verkoopmakelaar aan.

van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?