Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Bent u nieuwsgierig naar de waarde van uw woning in Wateringen? Of wilt u binnenkort verhuizen en wilt u de waarde van uw huidige woning weten? Wij helpen u daar graag bij. Aan de hand van onze snelle woningwaarde test weet u binnen vijf minuten wat uw woning waard is.

Wonen in Wateringen

In het levendige dorp Wateringen, net onder Den Haag gelegen is wonen ideaal. Het is dicht gelegen bij de stad én bij de kust. Daarbij heeft Wateringen een eigen winkelcentrum, wat maakt dat u dus niet per sé naar de grote stad hoeft om een boodschap te halen of om te winkelen.
De verschillende wijken in Wateringen zorgen ervoor dat er een gevarieerd woningaanbod is ontstaan. In Wateringen vindt u vrijstaande huizen, rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. Dit zijn zowel nieuwbouwwoningen als oudere woningen.
De sportverenigingen, het zwembad, de molen en de monumenten die Wateringen bezit, zorgen ervoor dat het dorp nooit stilstaat. Er is altijd wel iets te zien of te doen in Wateringen.

Mijn huis verkopen in Wateringen

Het verkopen van uw woning kan best wel eens even spannend zijn. U hoopt natuurlijk dat de woning zo snel mogelijk en voor de beste prijs verkocht wordt. Hiervoor moet u wel weten wat uw woning precies waard is. Wanneer u dat weet, kan in overleg met de makelaar een prijs bepaald worden. Na het maken van afspraken en het doornemen van het papierwerk, wordt de woning op de markt gebracht.
Wolters Housing ondersteunt u tijdens de verkoop van uw huis. Daarbij weten wij precies hoe we een woning het best verkopen aan de juiste doelgroep. We begeleiden u vanaf de start tot aan de finish bij de verkoop van uw woning. Heeft u na de verkoop nog vragen? Ook dan staan wij u natuurlijk graag te woord.

Wat is mijn woning in Wateringen waard?

Voordat u uw woning gaat verkopen, is het goed om te weten wat uw woning waard is. Dit is de eerste stap naar een succesvolle verkoop. Met onze woningwaarde test kunt u snel en gemakkelijk een schatting van de waarde van uw woning aanvragen.

Woningwaarde test

Bij Wolters Housing kunt u vrijblijvend de woningwaarde test uitvoeren. Zo ontvangt u binnen vijf minuten de geschatte waarde van uw woning. De test is gebaseerd op de huidige gegevens van uw woning. Denk hierbij aan het type woning, de oppervlakte van de woning, het adres, et cetera.

Let op: de waardetest geeft een schatting van de waarde van uw woning. Om de exacte waarde van uw woning nauwkeurig te bepalen, moet u uw woning laten taxeren door een makelaar. U heeft namelijk voor de verkoop van uw woning en voor het veranderen van uw hypotheek een officiële taxatie nodig. Ook hierbij helpen wij u graag.

Klik hier voor de woningwaardetest

 MEER WETEN?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals".
Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?