Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Wilt u gaan verhuizen binnenkort? En wilt u uw woning in Segbroek daarom verkopen? Belangrijk bij de verkoop van uw woning is dat u dat samen moet een goede makelaar doet. Er komen namelijk zo veel werkzaamheden kijken bij het verkopen van een woning.
De eerste stap naar een succesvolle verkoop van uw woning is het bepalen van de juiste prijs. Daarvoor moet u eerst weten hoeveel uw woning op dit moment waard is. Door onze woningwaarde test uit te voeren, heeft u binnen vijf minuten antwoord op deze vraag.

Na het lezen van dit artikel weet u precies waar u moet beginnen bij het verkopen van uw woning.

Wonen in Segbroek

Segbroek is onderdeel van de stad Den Haag. De Haagse wijken van Segbroek stonden voorheen altijd bekend om hun bloemen- en bomenbuurten. Ondertussen zijn er een hele hoop wijken bijgekomen. Wonen in Segbroek betekent dat u overal dichtbij woont. Segbroek ligt namelijk midden tussen de kust en Den Haag.
Omgeven door verschillende parken en natuur, is er altijd wel wat te beleven in Segbroek. Ook is de stad voorzien van een eigen college. Ideaal voor als uw kinderen naar de middelbare school gaan. Wonen in Segbroek kan erg aantrekkelijk zijn, doordat alle essentiële dingen zoals een school, supermarkt, grote stad en ontspanning zoals het strand en het park om de hoek liggen.

Mijn huis verkopen in Segbroek

Het woningaanbod in Segbroek is heel divers. Er zijn verschillende wijken met hoogbouwwoningen, vrijstaande woningen en alles daar tussenin. Wolters Housing heeft ervaring met de verkoop van verschillende woningtypen.
Wij weten precies hoe we uw woning op de markt moeten brengen. Door middel van verschillende marketingtechnieken zorgen we ervoor dat uw woning bij de juiste doelgroep terecht komt, om zo een succesvolle verkoop te bevorderen.
Het verkoopproces bestaat uit verschillende onderdelen. Allereerst is het goed om als eigenaar zelf na te denken over een goede makelaar en daarbij een goede verkoopprijs. Daarna gaat u in overleg met de makelaar kijken wat de juiste verkoopprijs is en wordt de woning op de markt gebracht. Tot slot wordt de woning verkocht en overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

Wat is mijn woning in Segbroek waard?

De verkoopprijs is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de verkoop van uw woning. U wilt er immers toch wat aan overhouden om daarna te kunnen investeren in een nieuwe woning. Wilt u weten wat uw woning op dit moment waard is? Vul dan onze woningwaardetest in!
Op basis van verschillende woningkenmerken, geven wij u binnen vijf minuten een schatting van de huidige woningwaarde. Zo weet u ongeveer wat uw woning zal opleveren. Om de waarde van uw woning secuur vast te leggen, raden we u aan om uw woning te laten taxeren door een makelaar.

MEER WETEN?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing is "Woon Professional".

Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?