Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Van Stolkweg 14 - 7
Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes, Den Haag


Deel op:

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 2.750 p.m. ex.
Inrichting
Gestoffeerd
Wijk
Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes
Locatie
Aan bosrand, Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving, Nabij openbaar vervoer, Nabij ruiterpaden, Nabij winkels
Postcode
2585JR Den Haag
Woningtype
Benedenwoning
Bouwjaar
2020
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
138m²
Oplevering
Per direct

Kijkje nemen?

Neem contact op met:


info@woltershousing.nl

LET OP, U KUNT ALLEEN ONLINE REAGEREN VIA DE BUTTON REAGEER DIRECT. Telefonische reacties worden in principe niet in behandeling genomen.

Vraagprijs   € 2.750 p.m. ex.  

Verhuurd

Omschrijving

Prachtig en spectaculair getransformeerd appartementencomplex in het prachtige groene van Stolkpark in Den Haag. De appartementen die wij hier aanbieden zijn van hoog niveau en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt. Alle appartementen zijn gestoffeerd en smaakvol gerenoveerd.

Deze ruime masonette in Parklane Residences bestaat uit 2 woonlagen de oppervlakkte is ca. 138m2.

Indeling: 

De entree bevind zich op de begane grond waar ook de woonkamer, keuken en toilet zich bevindt. Via een eikenhoutentrap in het appartment bereikt u de ondergelegen slaapverdieping met 2 slaapkamers en een badkamer voorzien van luxe wastafelmeubel, toilet en douche. De slaapkamer biedt toegang tot een beschutte prive buitenruimte. Keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur zoals vaatwasser, koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap. 

Deze appartementen kunnen voor een periode van minimaal 1 jaar gehuurd worden vanaf ingangsdatum en verlenging is mogelijk. (diplomatenclausule kan opgenomen worden in huurovereenkomst)
Mocht u concrete interesse hebben in een van de door ons aangeboden appartementen dan verzoeken wij u ons te bellen of mailen. 
Diplomaten clausule kan opgenomen worden in de huurovereenkomst.
Geen huisvestingsvergunning nodig!

Beschikbare appartementen, woonoppervlak, aantal kamers, aantal badkamers en prijzen vindt u hieronder in de “PRIJSLIJST PARKLANE”

Van alle appartementen hebben wij plattegronden.
Op onze website kunt u een foto impressie zien welke samen met de plattegronden een goed beeld geven van het complex en beschikbare appartementen.

Unieke locatie, prachtig complex met fantastische appartementen in diverse maatvoeringen.

Interessant:
Bedrijven die een aantal medewerkers willen huisvesten kunnen zich bij ons melden. Dit is een unieke kans om uw collega’s te huisvesten in prachtige appartementen en dito omgeving. Het huren van meerdere appartementen tegelijk kan tot de mogelijkheid behoren.

ABSOLUUT UW BEZICHTIGING WAARD!

BESCHIKBAAR: direct
HUURPRIJS:  €2750,-

Alle appartementen zijn zeer hoogwaardig afgewerkt, in verschillende typen en worden opgeleverd met o.a. een mooie rustiek Frans eiken visgraat parketvloer voorzien van vloerverwarming, mooie kozijnen met HR++ beglazing en voldoen aan de actuele strenge afwerkingseisen van deze tijd.

Elk appartement heeft bovendien een fraai buitenruimte voorzien van een afwerking met houten vlonders waar het heerlijk vertoeven is en van waaruit de groene omgeving mooi zichtbaar is.

Bijzonderheden:
• Bij elk appartement hoort een vaste parkeerplaats op een, met een gedetailleerd hekwerk, veilig afgesloten eigen terrein. Bovendien is er een mogelijkheid om tegen betaling gebruik te maken van elektrische deelauto’s.
• Elk appartement beschikt over een eigen kelder berging in de onderbouw.
• Hoogwaardig afwerkingsniveau van dit bijzondere gebouw in expressionistische stijl, met oog voor detail en veiligheid waaronder een videophonesysteem en het gebruik van hoogwaardige materialen.
• Centraal afgesloten hoofdentree, zeer luxe afgewerkt met o.a. een natuurstenen vloer en toegang tot de lift waaruit alle appartementen te bereiken zijn.
• De renovatie van de appartementen zal naar verwachting vanaf juni 2020 afgerond zijn en daarmee gereed voor bewoning zijn.
• De huurprijzen zijn exclusief servicekosten ad € 120,- p/m en exclusief water/verwarming/elektriciteit/tv/internet.
• De appartementen worden aangeboden voor een huurperiode van minimaal 12 maanden.
• Gemeubileerd / volledig gestoffeerd huren is bespreekbaar tegen meerprijs / op aanvraag
• Huurvoorwaarden zijn van toepassing, neem contact met ons op voor de voorwaarden.
• Dit alles onder voorbehoud van wijzigingen en/of eventuele drukfouten.

Inschrijven
Mocht u interesse hebben om een appartement te huren, dan verzoeken wij u vriendelijk het inschrijfformulier volledig in te vullen en deze met onderstaande bijlagen bij ons aan te leveren.
U kunt de benodigde stukken per e-mail als hardcopy bij ons aanleveren. Indien het voor u niet mogelijk is het inschrijfformulier ingevuld / te scannen / te mailen, kunt u de gevraagde informatie ook op de mail zetten.

Naast deze gegevens ontvangen wij graag van u:
• kopie geldig identiteitsbewijs (bij voorkeur paspoort);
• kopie van 3 recente, opeenvolgende loonstroken;
• bankafschrift of print screen van bankrekening waar het salaris op vermeld staat;
• recente werkgeversverklaring;
• recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring.

Voor zelfstandig ondernemer:
• kopie geldig identiteitsbewijs (bij voorkeur paspoort);
• jaarrekening van de afgelopen 3 jaar;
• recente kopie uittreksel van Kamer van Koophandel;
• accountantsverklaring;
• recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring.

Gepensioneerden:
• kopie geldig identiteitsbewijs (bij voorkeur paspoort);
• AOW overzicht & Pensioenoverzicht;
• recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring;
• inschrijfformulier.

Indien u het appartement met een partner wenst te huren, dan ontvangen wij bovengenoemde bescheiden graag van u beiden.

Voorkeursadressen
U kunt op het inschrijfformulier meerdere voorkeursadressen bij ons opgeven. Wij proberen hier uiteraard rekening mee te houden. Om uw kansen te vergroten adviseren wij u om hier dan ook gebruik van te maken.

Huurvoorwaarden
Houd rekening met de inkomenseis voordat u zich bij ons inschrijft. Indien u in aanmerking wenst te komen voor een appartement, dient u aan de genoemde norm te voldoen.

Inkomenseis alleenverdiener:
• Minimaal 3,5x de kale maandhuur als bruto maandinkomen.

Inkomenseis tweeverdieners:
• Minimaal 3,5x de kale maandhuur als gezamenlijke bruto maandinkomen. Het tweede inkomen mag volledig worden meegeteld.

Gepensioneerden:
• Minimaal 3x de kale maandhuur als bruto maandinkomen. Het tweede inkomen mag volledig worden meegeteld.

Zelfstandig ondernemer:
• Indien u zelfstandig ondernemer bent, wordt er gekeken naar het bedrijfsresultaat van uw onderneming.

Waarborgsom:
Een waarborgsom kan van toepassing zijn als niet voldoet aan de bovengenoemde inkomenseis, indien u een tijdelijke arbeidsovereenkomst heeft of wanneer u zelfstandig ondernemer bent. In alle gevallen kunt u hierbij rekening houden met een waarborgsom ter grootte van 3x de kale maandhuur.

Eigen vermogen:
Indien u uitsluitend eigen vermogen heeft, dan dient 10% van dit vermogen (verminderd met eventuele betalingsverplichtingen) als bruto jaarinkomen gerekend te worden. Dit kunt u delen door 12 maanden en dit dient dan gelijk te zijn aan minimaal 3,5x de kale maandhuur.

Indien u naast uw inkomen uw eigen vermogen wilt gebruiken om aan de inkomenseis te voldoen, dan kunt u in dit geval 10% van uw eigen vermogen bij het bruto jaarinkomen op te tellen en dit delen door 12 maanden.

In beide gevallen dient u het eigen vermogen aan te tonen door middel van een kopie van een bankafschrift. Bij het meetellen van het eigen vermogen geldt een waarborgsom van minimaal 3x de kale maandhuur.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.750 p.m. ex.
Postcode & plaats
2585JR Den Haag
Inrichting
Gestoffeerd
Status
Verhuurd
Oplevering
Per direct

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, Souterrain
Woonlaag
0
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
138m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
TV-Kabel, Lift, Privéparkeerplaats

Energie

Isolatie
Dubbel glas, Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving, Nabij openbaar vervoer, Nabij ruiterpaden, Nabij winkels

Plattegronden

Locatie

[ { "address": "Van Stolkweg 14", "zipCode": "2585JR", "city": "Den Haag", "lat": 52.1010858, "lng": 4.2835591 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer direct

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu