Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Teunisbloemplein 41
Wijk 14 Bohemen en Meer en Bos, Den Haag


Deel op:

Kenmerken

Aangekocht
Prijs
€ 245.000 k.k.
Wijk
Wijk 14 Bohemen en Meer en Bos
Postcode
2555 AB Den Haag
Woningtype
Galerijflat
Kamers
3
Slaapkamers
2
Oppervlakte
70m²
Inhoud
233m³

Boris van der Waal

Kijkje nemen?

Neem contact op met:

Boris van der Waal
boris@woltershousing.nl
06-52199317

Vraagprijs   € 245.000 k.k.  

Aangekocht

Omschrijving

Dit appartement is aangekocht voor een client door onze makelaar Boris van der Waal en is dus niet meer te koop!!!

Samen op zoek naar je droomhuis

Je wilt een huis kopen. Dat is meestal een leuke zoektocht naar het perfecte droomhuis voor jou. Maar het is ook een belangrijke en een grote aankoop, dus wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Welk bedrag kun je uitgeven en wat betekent dat voor je maandlasten? Hoe kom je aan betrouwbare informatie over onderhoud en eventuele gebreken van het huis. Hoe weet je wat de echte waarde van het huis is? Dat zijn zomaar wat belangrijke vragen waar je bij de aankoop van een huis over na moet denken. Met onze kennis en ervaring helpen wij je graag bij het kopen van jouw droomhuis.

Samen kijken we van tevoren naar je (woon)wensen en eisen. Wat kun je aan de woning besteden, hoe zou je willen wonen en wat heb je minimaal nodig? Misschien heb je zelf al een leuke woning gezien en weet je niet welke stappen je nu moet ondernemen. Wij begeleiden je graag in het hele traject.

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten tet wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.
Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

 

Kenmerken

Vraagprijs
€ 245.000 k.k.
Postcode & plaats
2555 AB Den Haag
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, Appartement
Woonlaag
4

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70m²
Inhoud
233m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Locatie

[ { "address": "Teunisbloemplein 41", "zipCode": "2555 AB", "city": "Den Haag", "lat": 52.0625756, "lng": 4.2272609 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer direct

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu