Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Nobelstraat
Kortenbos, Den Haag


Deel op:

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 350 p.m. ex.
Wijk
Kortenbos
Postcode
2513 BC Den Haag
Woningtype
Parkeerplaats
Oppervlakte
10m²

Kijkje nemen?

Neem contact op met:


info@woltershousing.nl

LET OP, U KUNT ALLEEN ONLINE REAGEREN VIA DE BUTTON REAGEER DIRECT. Telefonische reacties worden in principe niet in behandeling genomen.

Vraagprijs   € 350 p.m. ex.  

Verhuurd

Omschrijving

Inpandige parkeerplaats van 10m2 te huur in het centrum van Den Haag!

De parkeerplaats is gelegen in de parkeergarage 'de Driehoekjes' midden in het centrum van Den Haag, gelegen tussen de Oude Molstraat en de Prinsestraat.

De entree van de parkeergarage is gelegen aan de Nobelstraat en is voorzien van een elektrisch toegangshek, deze is te openen met een toegangskaart.

Beschikbaar: direct
Huurprijs € 350,00 per maand

Kenmerken

Vraagprijs
€ 350 p.m. ex.
Postcode & plaats
2513 BC Den Haag
Status
Verhuurd

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
10m²

Indeling

Locatie

[ { "address": "Nobelstraat 1", "zipCode": "2513 BC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0788454, "lng": 4.3074041 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer direct

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu