Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Molenstraat 19
Kortenbos, Den Haag


Deel op:

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 1.995 ex.
Wijk
Kortenbos
Locatie
In centrum
Postcode
2513 BH Den Haag
Woningtype
Benedenwoning
Bouwjaar
1700
Soort bouw
Bestaande bouw
Kamers
2
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Oppervlakte
115m²
Oplevering
In overleg

Kijkje nemen?

Neem contact op met:


info@woltershousing.nl

LET OP, U KUNT ALLEEN ONLINE REAGEREN VIA DE BUTTON REAGEER DIRECT. Telefonische reacties worden in principe niet in behandeling genomen.

Vraagprijs   € 1.995 ex.  

Verhuurd

Omschrijving

Winkel / woonruimte!!

Het betreft hier de winkel/werkplaats van Josef Joachim Vedral, bekend vioolbouwer. Het voorgedeelte van deze monumentale winkelruimte is nog immer voorzien van de oorspronkelijke inrichting met houten lambriseringen en houten kasten die volledig beschermd zijn en niet mogen worden verwijderd. In het souterrain zijn delen zichtbaar van de oorspronkelijke keuken, ook dit behoort tot het beschermde monument.

Verhuurder is voornemens de ruimte met respect voor de monumentale waarde van het object en de rijke historie te gaan aanpassen / renoveren, zodat het qua uitrusting weer zal gaan voldoen aan de eisen des tijds.

De ruimte leent zich bij uitstek voor retail met praktijkruimte, maar er zijn zelfs beperkte woonmogelijkheden denkbaar.

Ligging:
het winkelpand is gelegen in het Hofkwartier nabij de wandelpromenade (ook wel Paleispromenade genaamd) Noordeinde te midden van detailhandelsvestigingen van o.a. Caroline Biss, Mody Mary, Oger, Max Mara, Steltman Watches etc. etc. Ook het werkpaleis van Koning Willem-Alexander ligt binnen dit zeer centraal gelegen exclusieve winkelgebied. De Molenstraat vormt met zijn unieke monumentale karakter het historisch hart van Den Haag alsmede een verbinding tussen het Noordeinde en de Hoogstraat naar de Prinsestraat en de Torenstraat.

Verhuurbaar oppervlak:
Het netto verhuurbaar vloeroppervlak is als volgt onderverdeeld, te weten:
* souterrain: ca. 36,40 m² keuken-/opslagruimte;
* begane grond: ca. 78,30 m² winkel-/woonruimte.
Bovenstaande metrages zijn gemeten volgen de NEN 2580 Meetinstructie.

Frontbreedte: feitelijk circa 4,2 meter (optisch ca. 5 meter).

Gebruik: Conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte, doch ook dienstverlening e/o atelier gerelateerde werkzaamheden behoren tot de mogelijkheden.

Parkeergelegenheid: Aan de openbare weg (Noordeinde, Paleisstraat, Oranjestraat, Amaliastraat, Heulstraat, Kneuterdijk, Lange Voorhout, Prinsestraat en Torenstraat) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Na 17:00 uur zijn de parkeergarages in de Heulstraat en de Parkstraat voor het publiek geopend. De garage aan de Laan en de Torenstraat zijn de gehele dag geopend.

Opleveringsniveau: Uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch de navolgende voorzieningen worden in het gehuurde aangebracht dan wel zijn reeds aanwezig:
- eigen nutsvoorzieningen in meterkast;
- hoge plafonds op de begane grond;
- diverse monumentaal afgewerkte plafonds;
- nieuwe basis elektrische installatie;
- toilet en pantry;
- twee kleine binnenplaatsen;
- monumentale winkelruimte met vaste kasten;
- houten lambriseringen in winkelruimte;
- monumentale pui.

Huurvoorwaarden:
huurprijs: € 1.995,-- per maand te vermeerderen met de B.T.W..
huurtermijn: 5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

Huurprijsaanpassing:jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

Servicekosten: geen, huurder dient alle nutsvoorzieningen bij sleuteloverdracht op diens naam te stellen en alle verbruikskosten rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende nutsbedrijven.

Huuringangsdatum: in overleg.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.995 ex.
Postcode & plaats
2513 BH Den Haag
Status
Verhuurd
Oplevering
In overleg

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning
Woonlaag
0
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1700

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Verdiepingen
2

Buitenruimte

Ligging
In centrum

Plattegronden

Locatie

[ { "address": "Molenstraat 19", "zipCode": "2513 BH", "city": "Den Haag", "lat": 52.0800421, "lng": 4.3068153 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer direct

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?