Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

FREDERIKSTRAAT 301
Willemspark, Den Haag


Deel op:

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 1.350 p.m. ex.
Inrichting
Gestoffeerd
Wijk
Willemspark
Postcode
2514 LC Den Haag
Woningtype
Bovenwoning
Balkon
Ja
Parkeren
Garage, Inpandig
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
80m²

Kijkje nemen?

Neem contact op met:


info@woltershousing.nl

LET OP, U KUNT ALLEEN ONLINE REAGEREN VIA DE BUTTON REAGEER DIRECT. Telefonische reacties worden in principe niet in behandeling genomen.

Vraagprijs   € 1.350 p.m. ex.  

Verhuurd

Omschrijving

Zeer aantrekkelijk, net en goed onderhouden drive- in woning ca. 80m2 met 3 kamers, 2 slaapkamers, midden in het aantrekkelijke en bruisende centrum van Den Haag. De woning is gevestigd in een rustige zijstraat van de Frederikstraat. Rond om de woning zijn voldoende winkelfaciliteiten en de woning heeft een eigen parkeerfaciliteit.

Indeling:
Begane grond Inpandige parkeergarage; naast de garage hoofdentree van de woning. Woning is ook te betreden vanuit de garage; klein centrale hal met trap naar de eerste verdieping. Woonkamer met open keuken. Woonkamer is voorzien van een groot raampartij wat ervoor zorgt dat er veel natuurlijk lichtinval is en hierdoor een lichte aantrekkelijk ruimte wordt. Keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur zoals; koelkast, vriezer, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwassen en voldoende kastruimte. Naast de keuken is er een wasruimte waar een wasmachine en een wasdroger is geplaatst. Deze wasruimte geeft tevens toegang naar de toilet erachter. Naast deze ruimte is er een beknopte goed onderhouden badkamer met een douchecabine. Naast de badkamer bevindt zich de master slaapkamer welke toegang verleend tot een ruim balkon. naast de master slaapkamer is er nog een extra slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode 12 maanden
- Beschikbaar voor werkend persoon of stel
- Inkomenseis gelijk aan de huurprijs x 3 als bruto inkomen
- Voorschot bedrag van € 70,- aan stookkosten in de huurprijs
- Woning aan het aantrekkelijke Frederikstraat
- Met inpandig (eigen) parkeerfaciliteit
- Goed en net onderhouden woning

Beschikbaar: Per direct
Huurprijs: € 1.350,00,= exclusief gas, elektra, water, internet / inclusief stookkosten
Waarborgsom: € 1.350,00

Om in aanmerking te komen voor een woning-appartement-studio kunt u alleen reageren via een mailreactie naar: reactie@woltershousing.nl
U geeft hierin een korte introductie van uzelf en/of uw medehuurder(s). Telefonische reacties worden in principe niet in behandeling genomen!

WAT WILLEN WIJ GRAAG VAN U WETEN:
- Het adres waarvoor u in aanmerking wenst te komen en wil bezichtigen
- Uw gezinssamenstelling ( met hoeveel personen gaat u huren?);
- Uw leeftijd en van de eventuele medehuurders;
- Uw maandelijkse inkomen ( Bruto of Netto ) en van de eventuele medehuurders;
- Heeft u een arbeidsovereenkomst voor bepaalde / onbepaalde tijd, studiefinanciering, uitkering, borgsteller, jaarcijfers als zelfstandige of anders;
- Mocht u een afwijkende inkomens situatie hebben dan graag korte uitleg;
- Voor welk bedrijf werkt u;
- Heeft u huisdieren en zo ja welk soort huisdier(en).

Indien u geen volledige introductie stuurt, heeft u de mogelijkheid niet te worden uitgenodigd voor een bezichtiging. De introductie is noodzaak om te kunnen inschatten of u in aanmerking komt voor de gewenste woning.
Nadat u interesse heeft getoond, kunt u een bevestigingsmail ontvangen ofwel een telefonische uitnodiging. Deze mail of telefonische uitnodiging zegt overigens niets over de volgorde van toewijzing m.b.t. de desbetreffende woning.
Wij van Wolters Housing doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en/of te beantwoorden. Mocht u niet uitgenodigd worden voor een appartement waar u interesse heeft dan kan het zijn dat u niet voldoet aan de gestelde eisen ofwel dat er reeds teveel gegadigden aanwezig zijn.
Wolters Housing BV gaat netjes met uw gegevens om conform privacy wetgeving. U gegevens worden slechts en alleen besproken met de eigenaar van het appartement en niet gedeeld met derden. Als u niet in aanmerking komt voor een appartement dan worden uw gegevens vernietigd. Uw gegevens worden overigens pas met de eigenaar van de woning doorgenomen op het moment dat u aangeeft de bezichtigde woning te willen huren.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.350 p.m. ex.
Postcode & plaats
2514 LC Den Haag
Inrichting
Gestoffeerd
Status
Verhuurd

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, Appartement
Woonlaag
1

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Balkon
Ja

Garage

Soort garage
Inpandig

Locatie

[ { "address": "FREDERIKSTRAAT 301", "zipCode": "2514 LC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0874389, "lng": 4.3116269 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer direct

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?