Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Arnold Spoelplein 43, Den Haag

Vraagprijs   € 1.000 p.m. ex.  

Verhuurd

Omschrijving

Gestoffeerd 2- kamer appartement op de 5e etage in flatcomplex met lift en berging alsmede parkeerplaats op besloten buiten terrein. Dit appartement is ca. 60 m2 en heeft 1 slaapkamer, woonkamer en open keuken alsmede ruim balkon. Nabij winkelgebied alsmede openbaar vervoer.

Het strand van Kijkduin is eenvoudig te bereiken alsmede recreatiegebied Madestein.

 

INDELING:

Entree begane grond. Lift naar 5e etage.

Ontvangsthal ca. 5.90x1.00

Woonkamer ca. 6.15x4.35 met open keuken.

Keuken voorzien van gasfornuis, afzuigkap, koelkast, vriezer, magnetron.

Slaapkamer ca. 4.00x2.75 met doorgang naar badkamer.

Badkamer ca. 1.75x1.75 voorzien van douche, wastafel en wasmachine.

Apart toilet

Balkon ca. 4.50x1.10

Berging aanwezig maar word op termijn nog leeggeruimd van spullen.

 

Appartement voorzien van laminaatvloer en blokverwarming.

Momenteel staan er een aantal meubels in het appartement die op verzoek zullen worden weggehaald mits deze niet wenselijk zijn.

 

Net appartement in een levendige buurt nabij diverse uitvalwegen.

 

Geen huisdieren toegestaan

 

Beschikbaar: per direct

Huurprijs: € 1000,00 exclusief gas, water, elektra, tv-ontvangst en inclusief stookkosten.

Waarborgsom: € 1000,00

 

Om in aanmerking te komen voor een woning-appartement-studio kunt u alleen reageren via een mailreactie naar: reactie@woltershousing.nl

U geeft hierin een korte introductie van uzelf en/of uw medehuurder(s). Telefonische reacties worden in principe niet in behandeling genomen!

 

WAT WILLEN WIJ GRAAG VAN U WETEN:

  • Het adres waarvoor u in aanmerking wenst te komen en wil bezichtigen
  • Uw gezinssamenstelling ( met hoeveel personen gaat u huren?);
  • Uw leeftijd en van de eventuele medehuurders;
  • Uw maandelijkse inkomen ( Bruto of Netto ) en van de eventuele medehuurders;
  • Heeft u een arbeidsovereenkomst voor bepaalde / onbepaalde tijd, studiefinanciering, uitkering, borgsteller, jaarcijfers als zelfstandige of anders;
  • Mocht u een afwijkende inkomens situatie hebben dan graag korte uitleg;
  • Voor welk bedrijf werkt u;
  • Heeft u huisdieren en zo ja welk soort huisdier(en).

Indien u geen volledige introductie stuurt, heeft u de mogelijkheid niet te worden uitgenodigd voor een bezichtiging. De introductie is noodzaak om te kunnen inschatten of u in aanmerking komt voor de gewenste woning.

Nadat u interesse heeft getoond, kunt u een bevestigingsmail ontvangen ofwel een telefonische uitnodiging. Deze mail of telefonische uitnodiging zegt overigens niets over de volgorde van toewijzing m.b.t. de desbetreffende woning.

Wij van Wolters Housing doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en/of te beantwoorden. Mocht u niet uitgenodigd worden voor een appartement waar u interesse heeft dan kan het zijn dat u niet voldoet aan de gestelde eisen ofwel dat er reeds teveel gegadigden aanwezig zijn.

Wolters Housing BV gaat netjes met uw gegevens om conform privacy wetgeving. U gegevens worden slechts en alleen besproken met de eigenaar van het appartement en niet gedeeld met derden. Als u niet in aanmerking komt voor een appartement dan worden uw gegevens vernietigd. Uw gegevens worden overigens pas met de eigenaar van de woning doorgenomen op het moment dat u aangeeft de bezichtigde woning te willen huren.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.000 p.m. ex.
Inrichting
Gestoffeerd
Status
Verhuurd
Oplevering
Per direct

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, Appartement
Woonlaag
5
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60m²
Oppervlakte woonkamer
26.75m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1

Energie

Energielabel
E
Verwarming
Blokverwarming

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, Nabij openbaar vervoer, Nabij snelwegen, Nabij winkels

Locatie

[ { "address": "Arnold Spoelplein 43", "zipCode": "2553 CC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0547567, "lng": 4.2338208 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer direct

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?  
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Meer informatie