Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

82 nieuwbouwappartementen De Stede
Bouwlust-Vrederust, Den Haag


Deel op:

Kenmerken

Verwacht
Prijs
Op aanvraag
Wijk
Bouwlust-Vrederust
Locatie
In woonwijk
Postcode
Den Haag
Woningtype
Appartement
Bouwjaar
2023
Soort bouw
Nieuwbouw
Balkon
Ja
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
75m²
Oplevering
In overleg

Kijkje nemen?

Neem contact op met:


info@woltershousing.nl

LET OP, U KUNT ALLEEN ONLINE REAGEREN VIA DE BUTTON REAGEER DIRECT. Telefonische reacties worden in principe niet in behandeling genomen.

Vraagprijs   Op aanvraag  

Verwacht

Omschrijving

NIEUWBOUW PROJECT HUURWONINGEN
Medio 2024 zijn er 82 nieuwbouw huurappartementen beschikbaar in de Regio Bouwlust-Vrederust en Raden. Deze huurwoningen leveren wij af als A++ woningen, dus zeer energiezuinig en sluiten mooi aan bij de huidige tijd en wensen. De huurwoningen beschikken over parkeergelegenheid in de onderbouw. Het betreft hier 3-kamer appartementen met 2 slaapkamers. De appartementen beschikken allen over keukenapparatuur en worden verder ongestoffeerd opgeleverd.

Deze appartementen worden momenteel gebouwd maar nog niet alle informatie is op dit moment beschikbaar. Zodra deze informatie volledig beschikbaar is zal dit uiteraard met u gedeeld worden via onze website en via andere kanalen. 

INFORMATIE-INSCHRIJVEN:
Via onze website kunt u op de balk klikken “REAGEER DIRECT” en daar vermeld u uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Als opmerking kunt u achterlaten "Informatie gewenst Nieuwbouwproject". U KUNT WEL REAGEREN MAAR ONTVANGT PAS INFORMATIE ALS WIJ RELEVANTE INFORMATIE BESCHIKBAAR HEBBEN EN DE SPECIALE WEBSITE VOOR HET NIEUWBOUWPROJECT KLAAR IS. TUSSENTIJDS VERZOEKEN WIJ U NIET TE INFORMEREN HOE HET GAAT MET HET PROJECT EN OF WIJ AL NIEUWE INFORMATIE HEBBEN. U ONTVANGT OP TERMIJN EEN E-MAIL DAT DE SPECIALE WEBSITE IN DE LUCHT IS EN ZULLEN U DAN NAAR DIE SPECIALE WEBSITE DOORVERWIJZEN.

ALGEMEEN:
In regio Bouwlust gelegen 3 -kamer appartement met 2 slaapkamers. Het appartement is gunstig gelegen ten op zichten van sportfaciliteiten Uithof, winkelcentra De Stede, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. In de omliggende straten bevindt zich voldoende parkeergelegenheid.

INDELING:
Informatie volgt later als dit beschikbaar is.

Huisvestingsvergunning verplicht!
U komt in aanmerking voor deze appartementen al u minder dan € 61.148, = per jaar verdient als alleenstaande en minder dan € 77.521, = per jaar als stel. Verdient u meer dan bovengenoemde bedragen dan komt u helaas niet in aanmerking voor deze appartementen. 

VOORWAARDEN:
Mocht u voor dit project in aanmerking willen komen dan zullen er uiteraard inkomenseisen gesteld worden.

LOONDIENST EN/OF UITKERING:
- U heeft een netto-inkomen die ca. 3x de huurprijs bedraagt
- Bent u 2-verdiener dan tellen beide inkomens 100% mee.

ONDERNEMER:
- U heeft een netto-inkomen die ca. 3x de huurprijs bedraagt en kan dat aantonen middels jaarcijfers van de laatste 3 jaar.

 

Hoe u alle benoemde gegevens moet aanleveren zal u op termijn uitgelegd worden.

Wij zijn verheugd u deze betaalbare huurwoningen te kunnen aanbieden en zorg ervoor dat u er snel bij bent. Reageer alvast en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. U ontvangt informatie van ons zodra wij deze definitief aan u kunnen verstrekken.

BESCHIKBAAR: Medio 2024
HUURPRIJS: € 850,00 / €1.025,00 exclusief G/E/W
WAARBORGSOM: 1 maand huur

 

Kenmerken

Vraagprijs
Op aanvraag
Postcode & plaats
Den Haag
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg

Bouw

Soort appartement
Appartement, Appartement
Woonlaag
1
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Verdiepingen
1

Energie

Energielabel
A++
Isolatie
Dubbel glas

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Balkon
Ja

Locatie

[ { "address": "82 nieuwbouwappartementen De Stede 0", "zipCode": "", "city": "Den Haag", "lat": 52.0427798, "lng": 4.2605726 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer direct

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu