Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

VERSTAND VAN VERKOPEN IN Ypenburg

Wolters Housing is uw verkoopmakelaar in omgeving Ypenburg. De verkoop van uw woning of appartement moet perfect verlopen. De verkoopmakelaar van Wolters Housing biedt u graag de professionele begeleiding zodat u uw woning kunt verkopen op uw manier. We leveren service en kwaliteit en wij begeleiden u vanaf de start tot en met de finish. Door onze unieke nazorg kunt u ook na de verkoop altijd bij ons aankloppen met vragen.

De Haagse wijk Ypenburg vormt sinds 2002 met de wijken Hoornwijk, Forepark en Leidschenveen het stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg. De wijk is gebouwd op de plaats waar het voormalige vliegveld Ypenburg lag. De buurt is voorzien van speelplekken voor kinderen en recreatiegebieden zijn op loop- en fietsafstand. U woont hier rustig, maar toch met de stad om de hoek. De verschillende architectuurstijlen zorgen dat er binnen Ypenburg als het ware kleine buurtjes met een eigen karakter ontstaan.

Het verkopen van uw woning in Ypenburg doen wij met de aandacht die het verdient. Wij zijn al jaren een begrip op de Haagse woningmarkt. Onze makelaar zal namens u de onderhandelingen voeren over de beste verkoopprijs en verkoop voorwaarden. Vanzelfsprekend staat de makelaar constant met u in contact aangezien de beslissing altijd bij u ligt.

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu