Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

BUURTINFORMATIE wassenaar

Welkom in Wassenaar! Deze groene, levendige en kinderrijke omgeving aan de rand van Den Haag is een gewilde buurt voor woningzoekers. Wolters Housing is uw verkoopmakelaar in Wassenaar en omgeving Den Haag. De verkoop van uw woning of appartement moet natuurlijk perfect verlopen. De verkoopmakelaars van Wolters Housing in Wassenaar bieden u graag de professionele begeleiding zodat u uw huis kunt verkopen op uw manier. We leveren service en kwaliteit en wij begeleiden u vanaf de start tot en met de finish. Door onze unieke nazorg kunt u ook na de verkoop altijd bij ons aankloppen met vragen.

Wassenaar bestaat uit een dorpskern met daaromheen een bosrijke omgeving met villa's en landhuizen. Wassenaar grenst aan het dorp Voorschoten en is goed  bereikbaar vanuit Den Haag, Zoetermeer, Delft en Rotterdam. Veel mensen die op zoek zijn naar een huis of appartement te koop in Den Haag, wijken uit naar Wassenaar. Bent u van plan uw woning in Wassenaar te verkopen en bent u op zoek naar een lokale verkoopmakelaar? Neem dan gerust contact op met Wolters Housing.

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu