Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

UW VERKOOPMAKELAAR MET VERSTAND VAN ZAKEN

Wolters Housing is uw verkoopmakelaar in omgeving Scheveningen. De verkoop van uw woning of appartement moet perfect verlopen. De verkoopmakelaar van Wolters Housing biedt u graag de professionele begeleiding zodat u uw woning kunt verkopen op uw manier. We leveren service en kwaliteit en wij begeleiden u vanaf de start tot en met de finish. Door onze unieke nazorg kunt u ook na de verkoop altijd bij ons aankloppen met vragen.

Het verkopen van uw woning in Scheveningen doen wij met de aandacht die het verdient. Wij zijn al jaren een begrip op de woningmarkt in de regio Haaglanden. Het allermooiste aan wonen in het stadsdeel Scheveningen is misschien wel het kilometers lange strand in de achtertuin. Vincent van Gogh liet zich in zijn Haagsche periode inspireren door de visserij in Scheveningen. Het voormalige vissersdorp is inmiddels een levendige wijk met meer dan alleen en haven. In de buurt vindt u verschillende parken, de karakteristieke Oude Kerk en natuurlijk de Pier met prachtig uitzicht over zee. Een groeiend aantal kopers weet de gezelligheid van Scheveningen te vinden.

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu