Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Buurtinformatie leidschenveen 

Welkom in Leidschenveen! Deze groene, rustige en kinderrijke woonwijk aan de rand van de stad is een gewilde buurt voor woningzoekers. Wolters Housing is uw verkoopmakelaar in Leidschenveen en omgeving Den Haag. De verkoop van uw woning of appartement moet natuurlijk perfect verlopen. De verkoopmakelaars van Wolters Housing bieden u graag de professionele begeleiding zodat u uw woning in Leidschenveen kunt verkopen op uw manier. We leveren service en kwaliteit en wij begeleiden u vanaf de start tot en met de finish. Door onze unieke nazorg kunt u ook na de verkoop altijd bij ons aankloppen met vragen.

Leidschenveen is een ruim opgezette wijk met veel groen en speelplekken. Hier is het heerlijk rustig wonen zonder de hectiek van de stad, maar met alle stadse gemakken om de hoek. De wijk is erg goed bereikbaar via de A4 en A12. Op de fiets zit je met een half uur in de binnenstad. Leidschenveen bestaat voor een groot deel uit ruime eengezinswoningen. Kenmerkend is een breed scala aan verschillende soorten architectuur waardoor buurtjes ontstaan met een eigen karakter. Bent u van plan uw woning in Leidschenveen te verkopen en bent u op zoek naar een lokale verkoopmakelaar? Neem dan gerust contact op met Wolters Housing.

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Meer informatie