Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Uw verhuurmakelaar in Leidschenveen

OP ZOEK NAAR EEN PROFESSIONELE VERHUURMAKELAAR IN leidschenveen?

Wolters Housing biedt hoogstaande service als het gaat om bemiddeling bij huur, verhuur en het beheer van woonruimte, garages en winkels.

Ons team heeft jarenlange ervaring op de verhuurmarkt van Leidschenveen en staat u graag bij met raad en daad bij de verhuur van uw woning in de regio Haaglanden. Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers staat centraal in onze dienstverlening. De werkwijze van Wolters Housing laat zich het beste omschrijven als “Uw Woonprofessionals”. Onze informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en de hiermee samenhangende “no-nonsense” werkwijze is zonder meer onderscheidend te noemen. Ons team van specialisten staat garant voor een deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij en vastgoedbeheer.

Omdat iedere verhuur in omgeving Leidschenveen vraagt om een specifieke aanpak, zetten wij in overleg met u alle middelen in die tot het gewenste resultaat kunnen leiden. Het gaat namelijk om maatwerk waarbij de procedure zorgvuldig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en de marktsituatie ter plaatse. Voor een aantal grote internationale organisaties zijn wij per direct op zoek naar zowel gestoffeerde als gemeubileerde woningen in Leidschenveen!  Indien u van plan bent om uw woning op korte termijn te verhuren dan kunt u middels een aanvraag via het formulier op deze pagina vrijblijvend een afspraak maken. 

×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Meer informatie