Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Uw verhuurmakelaar in den haag 

Op zoek naar een professionele verhuurmakelaar in Den Haag?

Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers staat centraal in onze dienstverlening. De werkwijze van Wolters Housing laat zich het beste omschrijven als “Uw Woonprofessionals”. Onze informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en de hiermee samenhangende “no-nonsense” werkwijze is zonder meer onderscheidend te noemen. Ons team van specialisten staat garant voor een deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij en vastgoedbeheer in de regio Haaglanden.

Omdat iedere verhuur in omgeving Den Haag vraagt om een specifieke aanpak, zetten wij in overleg met u alle middelen in die tot het gewenste resultaat kunnen leiden. Het gaat namelijk om maatwerk waarbij de procedure zorgvuldig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en de marktsituatie ter plaatse. Voor een aantal grote internationale organisaties zijn wij per direct op zoek naar zowel gestoffeerde als gemeubileerde woningen in Den Haag! Indien u van plan bent om uw woning op korte termijn te verhuren dan kunt u middels een aanvraag via het formulier op deze pagina vrijblijvend een afspraak maken. 

Verhuurmakelaar Den Haag

×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Meer informatie