Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Nieuws

BINNENKORT NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN MIDDENHUUR BESCHIKBAAR

GOED NIEUWS!

Wolters Housing BV gaat in opdracht van Urban Interest 82 nieuwbouwappartementen verhuren in regio Bouwlust-Vrederust in Den Haag.

De bouw en ontwikkeling van deze A++ label appartementen is reeds gestart en naar verwachting start de verhuur van deze appartementen in het derde kwartaal 2023.
De realisatie betreft een blok van 50 appartementen en een blok van 32 appartementen. Het zijn drie kamer appartementen in een prijsklasse onder € 1.000, = euro per maand exclusief G/E/W.

De appartementen hebben onder het complex parkeergelegenheid en uiteraard zal er zo energiezuinig mogelijk gebouwd worden met het oog op nu en de toekomst.
De officiële presentatie van deze nieuwbouwontwikkeling volgt uiteraard spoedig op de website www.woltershousing.nl waar men een goed inzicht kan krijgen m.b.t. de appartementen.

Regio Bouwlust en Vrederust heeft een goed winkelgebied, groen in de nabijheid, goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en de snelweg is snel en eenvoudig te bereiken.

Wolters Housing BV zal de verhuurbegeleiding op zich nemen in opdracht van Urban Interest. Een uniek project met huurprijzen die in het middensegment vallen en aansluiten bij de plannen van Minister Hugo de Jonge in 2024. Het midden huursegment heeft een groot tekort aan woningen (vooral in de grote steden) en in deze behoefte zal worden voorzien middels de realisatie van 82 appartementen bestemd voor mensen met lagere en middeninkomens.

Een prachtig initiatief vanuit Urban Interest en een mooie uitdaging voor Wolters Housing BV om het geheel zo goed mogelijk te verhuren.

Mochten er vragen zijn ofwel interesse op voorhand, mail ons gerust via info@woltershousing.nl of bel naar 070-3615080. Nog even geduld maar spoedig vindt u dit project huurwoningen online. U kunt wel alvast bijgevoegd inschrijfformulier invullen en per mail in ons bezit stellen zodat wij u op de hoogte kunnen houden van het verloop. 

van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?