Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Verstand van kopen en verkopen in Voorburg

Wolters Housing is uw makelaar in Voorburg en omgeving. De verkoop van uw woning of appartement in Voorburg moet perfect verlopen. De verkoopmakelaar van Wolters Housing biedt u graag de professionele begeleiding zodat u uw woning kunt verkopen op uw manier. We leveren service en kwaliteit en wij begeleiden u vanaf de start tot en met de finish. Door onze unieke nazorg kunt u ook na de verkoop altijd bij ons aankloppen met vragen. 

Voorburg is een stad en voormalige gemeente die op 1 januari 2002 fuseerde met Leidschendam tot de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg. Voorburg is gelegen aan het Rijn-Schiekanaal, de Vliet en grenst aan Den Haag, Rijswijk en natuurlijk aan Leidschendam. Hoewel Voorburg geheel is vastgegroeid aan Den Haag heeft het een oude dorpskern en een eigen geschiedenis. De twee bekende winkelgebieden in Voorburg zijn ’t Historische centrum (Huygenskwartier) van Voorburg en het winkelcentrum De Julianabaan. Voorburg is één van de oudste plaatsen van Nederland en dat is terug te zien in de authentieke details in woningen en andere gebouwen. De makelaars van Wolters Housing kennen al jaren de weg in Voorburg en zijn u graag van dienst bij de verkoop of aankoop van een huis.

Het verkopen of aankopen van uw woning in Voorburg doen wij met de aandacht die het verdient. Wij zijn al jaren een begrip op de woningmarkt in de regio Haaglanden. Onze makelaar zal namens u de onderhandelingen voeren over de beste verkoopprijs of aankoopprijs en de bijbehorende voorwaarden. Vanzelfsprekend staat de makelaar constant met u in contact aangezien de beslissing altijd bij u ligt.

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?