Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

VERSTAND VAN KOPEN EN VERKOPEN IN Rijswijk

Wolters Housing is uw makelaar in Rijswijk en omgeving. De verkoop of aankoop van uw woning of appartement in Rijswijk moet perfect verlopen. De makelaar van Wolters Housing in Rijswijk biedt u graag de professionele begeleiding zodat u uw woning kunt verkopen op uw manier. We leveren service en kwaliteit en wij begeleiden u vanaf de start tot en met de finish. Door onze unieke nazorg kunt u ook na de verkoop altijd bij ons aankloppen met vragen. 

Rijswijk is een stad en gemeente aan de zuidkant van Den Haag en aan de noordrand van Delft met een oppervlakte van 14 km². De gemeente maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Rijswijk is gebouwd in het Hollandse kustgebied dat vroeger tot de rivierendelta behoorde. In 2009 werd een begin gemaakt met de omvorming van Sion, 't Haantje en Pasgeld, de laatste agrarische terreinen in Rijswijk, tot woonwijk en bedrijventerrein "Rijswijk Buiten". Met 30% openbaar groen is Rijswijk nog steeds een van de groenste gemeentes van Nederland. De makelaars van Wolters Housing kennen al jaren de weg in Rijswijk en alle mooie buurten en zijn u graag van dienst bij de verkoop of aankoop van een huis.

Het verkopen of aankopen van uw woning in Rijswijk doen wij met de aandacht die het verdient. Wij zijn al jaren een begrip op de woningmarkt in de regio Haaglanden. Onze makelaar zal namens u de onderhandelingen voeren over de beste verkoopprijs of aankoopprijs en de bijbehorende voorwaarden. Vanzelfsprekend staat de makelaar constant met u in contact aangezien de beslissing altijd bij u ligt.

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu