Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

VERSTAND VAN KOPEN EN VERKOPEN IN Poeldijk

Wolters Housing is uw makelaar in Poeldijk en omgeving. De verkoop of aankoop van uw woning of appartement in Poeldijk moet perfect verlopen. De makelaar van Wolters Housing in Poeldijk biedt u graag de professionele begeleiding zodat u uw woning kunt verkopen op uw manier. We leveren service en kwaliteit en wij begeleiden u vanaf de start tot en met de finish. Door onze unieke nazorg kunt u ook na de verkoop altijd bij ons aankloppen met vragen. 

Poeldijk is een dorp in de voormalige gemeente Monster, en in de huidige gemeente Westland. Poeldijk heeft ongeveer zeven duizend inwoners en ligt grofweg tussen Monster, Honselersdijk, Wateringen en Den Haag in. Poeldijk is goed te bereiken vanaf grote steden en heeft alle rust en gezelligheid van een dorpse omgeving. U vindt hier voldoende scholen en voorzieningen om de hoek, en een afwisselend aanbod woningen. Het verkopen of aankopen van uw woning in Poeldijk doen wij met de aandacht die het verdient. Wij zijn al jaren een begrip op de woningmarkt in de regio Haaglanden. Onze makelaar zal namens u de onderhandelingen voeren over de beste verkoopprijs of aankoopprijs en de bijbehorende voorwaarden. Vanzelfsprekend staat de makelaar constant met u in contact aangezien de beslissing altijd bij u ligt.

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu