Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

VERSTAND VAN KOPEN EN VERKOPEN IN delft

Wolters Housing is uw makelaar in Delft en omgeving. De verkoop of aankoop van uw woning of appartement in Delft moet natuurlijk zo soepel mogelijk verlopen met het gewenste resultaat. De makelaar van Wolters Housing in Delft biedt u graag de professionele begeleiding zodat u uw woning kunt verkopen op uw manier of snel een nieuwe woning kan aankopen. We leveren service en kwaliteit en wij begeleiden u vanaf de start tot en met de finish. Door onze unieke nazorg kunt u ook na de verkoop of aankoop altijd bij ons aankloppen met vragen. 

Delft heeft een historische binnenstad, ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en profileert zich tegenwoordig, met de Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares, vooral als Delft Kennisstad. Delft ligt ingeklemd tussen de snelwegen A4 en A13 en is geweldig goed bereikbaar via openbaar vervoer en met de auto. Sinds de opening van de A4 tussen Delft-Zuid en Schiedam is de stad ook vanuit het zuiden goed bereikbaar. In de stad wordt nog hard gewerkt aan de voltooiing van het sationsgebied. 

Of u nu op zoek bent naar een mooi grachtenpand, gloednieuwe woning of een ruime eensgezinswoning, in Delft kunt u deze met de juiste verkoop- of kopersbegeleiding zeker vinden. Het verkopen of aankopen van uw woning in Delft doen wij met de aandacht die het verdient. Wij zijn al jaren een begrip op de woningmarkt in de regio Haaglanden. Onze makelaar zal namens u de onderhandelingen voeren over de beste verkoopprijs of aankoopprijs en bijbehorende voorwaarden. Vanzelfsprekend staat de makelaar constant met u in contact aangezien de beslissing altijd bij u ligt.

Op zoek naar een professionele en ervaren makekaar voor de verkoop of aankoop van uw woning Delft? Neem gerust contact op. We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?