Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Handige links

Links naar interessante websites

Parkeervergunning voor bewoners aanvragen
Woont u of gaat u wonen in een gebied waar betaald parkeren geldt? Met een parkeervergunning voor bewoners kunt u daar parkeren zonder ter plekke te hoeven betalen. https://www.denhaag.nl/nl/parkeren/parkeervergunningen

Verhuizing doorgeven 
Verhuist u naar een ander adres? Geef uw adreswijziging dan door aan de gemeente. Lees hoe u dit kunt doen als u binnen of naar Den Haag verhuist of als u uit de stad vertrekt. Kijk ook welke andere zaken rond uw verhuizing u bij de gemeente kunt regelen.
https://www.denhaag.nl/nl/verhuizen-en-migratie/verhuizing-doorgeven.htm

Eneco
Op deze website vindt u een overzicht van de producten en tarieven die ENECO Energie als regionaal partner te bieden heeft. Als u een keuze maakt voor een van de producten of diensten van Eneco en hierop klikt, krijgt u een nadere beschrijving. U kunt ook kiezen voor advies of service & onderhoud.
www.eneco.nl

Vattenfall
Op deze website vindt u een overzicht van de producten en tarieven die Vattenfall (voorheen Nuon) te bieden heeft. Als u een keuze maakt voor een van de producten of diensten van Vattenfall en hierop klikt, krijgt u een nadere beschrijving. U kunt ook kiezen voor advies of service & onderhoud.
http://www.vattenfall.nl

 

Duinwaterbedrijf Dunea
Hier vindt u de website van Duinwaterbedrijf Zuid-Holland. Dagelijks produceren en leveren zij drinkwater aan circa 1,2 miljoen mensen in het westen van Zuid-Holland. Naast het maken van drinkwater behoort het beheer van de duinen tussen Monster en Katwijk tot hun taak. U kunt via deze website uw aansluiting aanvragen of opzeggen.
http://www.dunea.nl


Ziggo

Deze rubriek gaat over het bedrijf Casema, aanbieder van (digitale) televisie, telefonie en internet. Naast algemene bedrijfsinformatie en tarieven en frequenties vindt u hier ook alle nieuwsberichten en een uitgebreid persarchief.
www.ziggo.nl
 

De Notaris
De Notaris is de website van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. De site bevat teksten uit de brochures, die u kunt krijgen bij het notariskantoor. U vindt er onder andere informatie over het kopen van een woning.
www.notaris.nl
 

Kadaster
Het kadaster is een openbaar register, waar alle transacties in onroerend goed geregistreerd worden. De website geeft nadere informatie over het kadaster. Via de koopsomtelefoon kunt u informatie opvragen over de gemiddelde prijs van koopwoningen vanaf 1989.
www.kadaster.nl

van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?