Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Besteed het vinden van goede huisvesting voor uw internationale werknemers uit aan Wolters Housing

Uw internationale werknemers zijn bij ons in goede handen. Met onze begeleiding voor expats en speciale huisvesting services heeft uw kenniswerker snel woonruimte naar wens. Wanneer een expat naar Den Haag komt, heeft hij of zij vanzelfsprekend een geschikte (tijdelijke) woning nodig. Het vinden van goede accommodatie heeft aardig wat voeten in aarde. Wilt u uzelf en uw kenniswerker een slechte start besparen? Kies dan voor het housing pakket van Wolters Housing voor expats in Den Haag. Daarin zitten alle diensten die nodig zijn om uw medewerker snel een eigen, prettige woning in Den Haag en dicht bij werk te geven. Als relocation partij worden wij eerder toegelaten in woningen dan particulieren. Dat komt omdat wij zijn ingeschakeld door bedrijven – dat geeft zekerheid. Geschikte woonruimte vinden voor expats, zonder dat u daar fulltime mee bezig bent, dat is onze belofte. 

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?