Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

visual

Uw vastgoed belegging verkopen

Wolters Housing begeleidt u gedurende het hele proces.

Wolters Housing is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan beleggers, kopers, investeringsfondsen en andere geïnteresseerde vastgoed partijen. Bij Wolters Housing bent u verzekerd van een snelle en eerlijke verkoop van uw vastgoedbelegging in Den Haag.
 
Er zijn een aantal belangrijke zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Voordat het pand in de verkoop gaat, komen wij bij u langs om alle wensen en voorwaarden te bespeken. Daarna is het van belang dat de verkoper enig idee heeft van de waarde van het pand. Een gratis waardebepaling is de eerste stap naar een succesvolle verkoop van de woning. Verder bieden wij de mogelijkheid aan voor een stille verkoop. Dit houdt in dat wij het beleggingspand aanbieden bij ons uitgebreide netwerk aan beleggers en investereerders. Zo wordt uw woning niet zichtbaar op de markt en krijgen alleen potentiële beleggers het pand te zien.

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?