Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

visual

UW beleggingen verkopen in Den Haag

Wolters Housing biedt begeleiding aan bij het verkopen van uw beleggingen in Den Haag.

Wij begrijpen heel goed dat beleggen in vastgoed een grote stap is. Daarom bieden wij begeleiding aan gedurende het hele proces. Van de aankoop tot de verkoop. 
Wolters Housing is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan beleggers, kopers, investeringsfondsen en andere geïnteresseerde vastgoed partijen. Bij Wolters Housing bent u verzekerd van een snelle en eerlijke verkoop van uw belegging in Den Haag.


Beleggen in vastgoed is een van de minst risicovolle beleggingen. Technische gezien belegt u in een stuk grond met gebouwen bij een vastgoed belegging. Deze gebouwen kunt u verkopen in ruil voor rendement. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarbij we u alles vertellen over het verkopen van beleggingen!
 

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu