Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Wolters Housing is uw aankoopmakelaar in omgeving Den Haag. De aankoop van uw woning of appartement moet perfect verlopen en voor u zo weinig mogelijk zorgen teweeg brengen. De aankoopmakelaar van Wolters Housing biedt u graag de professionele begeleiding zodat u uw huis kunt kopen op uw manier. We leveren service en kwaliteit en we begeleiden u vanaf de start tot en met de finish bij de notaris, wanneer u eindelijk de sleutels in handen krijgt. Door onze unieke nazorg kunt u ook na de aankoop altijd bij ons aankloppen met vragen. 

Het kopen van een nieuwe woning in Den Haag doen wij met de aandacht die het verdient. Wij zijn al jaren een begrip op de Haagse woningmarkt. Onze makelaar zal namens u de onderhandelingen voeren over de beste prijs en aankoopvoorwaarden. Vanzelfsprekend staat de makelaar constant met u in contact aangezien de beslissing altijd bij u ligt. Uw wensen staan bij ons centraal

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu