Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Nieuws

ZZP’ER GEZOCHT OM EEN RUIMTE IN ONS MAKELAARS /BEHEERDERSKANTOOR TE DELEN!!!

Gave kantoorruimte te huur!

Wij zijn wij op zoek naar een nieuwe huurder die samen met ons een mooie kantoorruimte wil delen in Den Haag aan de Scheveningse jachthaven. Het is een modern ingerichte ruimte (50m2) met uitzicht op het water. Kosten voor deze ingerichte werkplek is inclusief gas, water, licht en internet. De ruimte is volledig ingericht met 2 bureaus/ werkplekken en een grote vergadertafel.

Wat bieden we? 
-              Een 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻 𝘄𝗲𝗿𝗸𝗽𝗹𝗲𝗸, die 24/7 voor jou beschikbaar is. Een mooi kantoorpand aan de aan de Scheveningse jachthaven.
-              De 𝗽𝗹𝗲𝗸 𝗶𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿𝘇𝗶𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗮𝗹𝗹𝗲 𝗴𝗲𝗺𝗮𝗸𝗸𝗲𝗻 (dubbelscherm, toetsenbord, muis, oplaadpunten voor laptop en telefoon). Je krijgt 𝗲𝗲𝗻 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻 k𝗮𝘀𝘁 om je spullen te bewaren, die je af kan  sluiten. Geen gesjouw met spullen dus.
-              Een 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻 𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝘇𝗼𝗿𝗴𝗱 𝗸𝗮𝗻𝘁𝗼𝗼𝗿: we gaan voor een professionele en nette omgeving. Het kantoor wordt eens per week schoongemaakt.
-              𝗜𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗴𝗵𝗲𝗶𝗱 met andere ondernemers. Samen lunchen, borrelen,  barbecueën, sparren over vraagstukken en wie weet zien we ook nog gezamenlijke   zakelijke kansen. En…….. heel belangrijk: 𝗴𝗼𝗲𝗱𝗲 𝗸𝗼𝗳𝗳𝗶𝗲!

 

Ruimte is geschikt voor bijvoorbeeld;

  • Hypotheker
  • Administratiekantoor
  • Verzekeringen
  • Vastgoedfotograaf
  • Meetkundige
  • Taxateur
  • Architect

 

Voor ons is het van belang dat jou vakgebied raakvlakken heeft met ons vakgebied (makelaardij OG) zodat wij elkaar eventueel kunnen versterken, en uiteraard dat jij en wij een klik met elkaar hebben maar daar komen wij snel genoeg achter in een persoonlijk gesprek.

Ben je hierin geïnteresseerd of ken je iemand die op zoek is naar een leuke en inspirerende werkplek als ZZP’er of kleine zelfstandige stuur dan een mail naar: mike@woltershousing.nl

 

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu