Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Nieuws

ZZPโ€™ER GEZOCHT OM EEN RUIMTE IN ONS MAKELAARS /BEHEERDERSKANTOOR TE DELEN!!!

Gave kantoorruimte te huur!

Wij zijn wij op zoek naar een nieuwe huurder die samen met ons een mooie kantoorruimte wil delen in Den Haag aan de Scheveningse jachthaven. Het is een modern ingerichte ruimte (50m2) met uitzicht op het water. Kosten voor deze ingerichte werkplek is inclusief gas, water, licht en internet. De ruimte is volledig ingericht met 2 bureaus/ werkplekken en een grote vergadertafel.

Wat bieden we? 
-              Een ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ธ, die 24/7 voor jou beschikbaar is. Een mooi kantoorpand aan de aan de Scheveningse jachthaven.
-              De ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ธ ๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ป (dubbelscherm, toetsenbord, muis, oplaadpunten voor laptop en telefoon). Je krijgt ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป k๐—ฎ๐˜€๐˜ om je spullen te bewaren, die je af kan  sluiten. Geen gesjouw met spullen dus.
-              Een ๐—บ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฑ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ผ๐—ผ๐—ฟ: we gaan voor een professionele en nette omgeving. Het kantoor wordt eens per week schoongemaakt.
-              ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ met andere ondernemers. Samen lunchen, borrelen,  barbecueën, sparren over vraagstukken en wie weet zien we ook nog gezamenlijke   zakelijke kansen. En…….. heel belangrijk: ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—ณ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ!

 

Ruimte is geschikt voor bijvoorbeeld;

  • Hypotheker
  • Administratiekantoor
  • Verzekeringen
  • Vastgoedfotograaf
  • Meetkundige
  • Taxateur
  • Architect

 

Voor ons is het van belang dat jou vakgebied raakvlakken heeft met ons vakgebied (makelaardij OG) zodat wij elkaar eventueel kunnen versterken, en uiteraard dat jij en wij een klik met elkaar hebben maar daar komen wij snel genoeg achter in een persoonlijk gesprek.

Ben je hierin geïnteresseerd of ken je iemand die op zoek is naar een leuke en inspirerende werkplek als ZZP’er of kleine zelfstandige stuur dan een mail naar: mike@woltershousing.nl

 

van

Goedenavond ๐Ÿ‘‹

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna ๐ŸŽ‰

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... ๐Ÿš€

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend ๐Ÿฅณ

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?