Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

reviews

We are rated with a 9 out of 13 reviews:
10

Beoordeeld met een 10

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Het contact liep vlekkeloos. Zodra er nieuws was kregen wij direct een update. Altijd bereikbaar. Heel fijn allemaal.

21-08-2023  •  Dhr. Visee

9.8

Beoordeeld met een 9.8

Boris is een prima makelaar, goed bereikbaar, legt alles duidelijk uit, hij heeft ons met alle stappen heel goed begeleid!

15-08-2023  •  Anoniem

9

Beoordeeld met een 9

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen...beter kun je niet wensen... Thnx... Boris tot een volgende keer.

16-08-2023  •  Dhr. Wijnkamp

10

Beoordeeld met een 10

Ik ben behoorlijk lang op zoek geweest naar een nette en betaalbare huurwoning, totdat een kennis mij wees op Wolters Housing. Na een leuk en onderhoudend gesprek hebben ze binnen 2 weken een passende woning voor mij gevonden. Ik mag wel zeggen dat ik hier heel blij mee ben. Ik raad dan ook iedereen aan om eens bij Wolters Housing naar binnen te stappen. Ik heb jullie ter plekke al bedankt maar vind het zeker op zijn plaats om ook via deze weg jullie in het zonnetje te zetten.

16-08-2023  •  Hans K

10

Beoordeeld met een 10

Im so happy that found my new home in NL via Wolters Housing. Service is excellent, customer service is absolutely amazing and very fast. Would definately recomment to anyone who is looking for a new home in the Hague. Thanks again for helping me and for professional service.

29-08-2021  •  Nana Shamugia

10

Beoordeeld met een 10

I would say Wolters Housing is one of the best real estate agency as I had a very nice experience with them and they helped me in getting the beautiful house.

19-07-2022  •  Vineet Arya

10

Beoordeeld met een 10

I was lucky to have discovered Wolters Housing by chance. I went to a viewing with Sanne who has been by far the warmest and most genuine realtor I've encountered through the house hunting process in NL. She helped translate from Dutch to English the application and contract to me. The staff at WH was also kind and helpful in explaining the process, communication was clear and smooth, and they picked up the phone personally. Overall, really positive experience amidst the nightmare that is house hunting in NL. Thank you for working with us, I would happily recommend Wolters Housing to anyone!

12-12-2022  •  Charlene Hinton

10

Beoordeeld met een 10

Boris is altijd flexibel en is bereid om net dat beetje extra te geven. Dit resulteert in een fijne samenwerking en uiteindelijk een positief resultaat.

09-06-2023  •  Anoniem

10

Beoordeeld met een 10

Wonderful service received from Wolters Housing. I had alot of questions and asked quite a bit from them (even checking to see if a package had been delivered for me before I got the keys) and they cheerfully helped me every time. The communications were also very clear and timely. They definitely earned their 5-star review from me!

23-10-2023  •  Maya Sellon

10

Beoordeeld met een 10

I had the pleasure working with Wolters, specifically Mike for the second time in the past seven years, first time as a buyer, now as a seller. Mike is a true professional, who will tell you what you need to know to make things happen. You simply have to listen, and follow. He will guide you, support you and assist you throughout the process. He doesn't run away from difficult situations, spares no energy and is truly a master of making the deal happen that works for both parties. I am grateful for the patience, for the advice, and for the psychological support during a sale that seemed impossible first. Thanks again!

20-04-2023  •  Balazs Czviin

10

Beoordeeld met een 10

This was our second time working with Wolters. Our sale was not the easiest "out there". But that did not scare Wolters / Mike, who supported us throughout a difficult situation that many others would simply not take on. His guidance was essential in making a mutually satisfying deal for both parties. He went the extra mile without hesitation, always remaining a true and responsive professional. With Wolters you get real local knowledge of the housing market, the current and up-coming laws that can affect you, bank rules and expectations, and information in general that will make or break your deal. If you are motivated, and looking for a team to stand with you, come to Wolters with open ears, listen, and follow their process. Excellent team, always smiling, and always honest.

23-04-2023  •  Dhr. Balazs Czviin

10

Beoordeeld met een 10

Correct kantoor, vriendelijke mensen en goede service.

16-05-2020  •  Rene Kroon

10

Beoordeeld met een 10

15-05-2022  •  Carmine Coviello

10

Beoordeeld met een 10

Boris was erg behulpzaam en duidelijk in wat de procedure ging inhouden. Hij was erg realistisch in de verwachtingen en bracht ons telkens op de hoogte van de status. Uiteindelijk kregen we een heel duidelijk overzicht van de geinteresseerden en konden we goed een keuze maken die bij onze situatie paste. We zijn hem heel erg dankbaar voor zijn diensten en bevelen hem van harte aan.

16-03-2023  •  Huurder(s) Sleedoornstraat 46

10

Beoordeeld met een 10

Goede en professionele service.

18-11-2022  •  Elwin Meekels

10

Beoordeeld met een 10

Geweldige service en prima begeleiding van onze woning

02-01-2023  •  Richard Donselaar

10

Beoordeeld met een 10

Erg vriendelijk en heeft alle medewerking om voor ons een huurhuis te zoeken.

05-12-2022  •  Tonny Kors

10

Beoordeeld met een 10

Goede service! Open en eerlijk. Hartelijk dank.

30-06-2020  •  Jan B.

10

Beoordeeld met een 10

Netjes en beleefd ontvangen,en een goede uitleg.Nu duimen of we in aanmerking komen voor een huurhuis.

05-11-2023  •  Kitty van Heijgen

9

Beoordeeld met een 9

Professioneel, vriendelijk en enthousiast. De dames van Wolters Housing zijn zeer vriendelijk en service-minded, kan ze iedereen aanbevelen.

09-12-2019  •  Yong Wah Yung

10

Beoordeeld met een 10

Snel, professioneel en erg vriendelijk. Bij diverse vragen die we stelden over de woning reageerden ze erg snel. We zijn goed geholpen door de makelaars van Wolters Housing.

16-10-2020  •  Lieselot Ruesen

10

Beoordeeld met een 10

We zijn vanaf het eerste moment goed geholpen! Op het moment wachten we nog op de toewijzing naar een huur woning. Maar tot nu toe hebben ze ons fantastisch geholpen. De rondleiding was zeer goed en ook de behandeling van de documenten was zeer prettig! Het is nu alleen nog wachten op ons nieuwe huis!

08-01-2020  •  Bobby Van Polanen Petel

10

Beoordeeld met een 10

Boris de Waal van Wolters Housing heeft ons echt ontzettend goed geholpen in onze zoektocht en het verkrijgen van een huis. Door zijn duidelijkheid wisten wij precies wanneer we welke stap konden nemen. Er was regelmatig onderling overleg en dit nam bij ons veel stress weg. Boris was erg snel en daardoor kunnen we binnen een maand na bieding ons nieuwe huis in. Het is ons eerste huis dat we kopen dus voor ons is het hele proces nieuw, Boris heeft ons daar perfect in ondersteund. We zijn hem erg dankbaar.

18-11-2022  •  Koper Stuyvesantstraat 29

10

Beoordeeld met een 10

Zeer klantgericht en goed bereikbaar. Met name Sanne heeft me aan een zeer leuke nieuwe woning geholpen. Zeker vijf sterren waard wat mij betreft.

20-06-2021  •  Floris van der Lingen

10

Beoordeeld met een 10

Dankzij jullie zijn wij gelukkige huurders van een prachtige woning. Bedankt team Wolters Housing en vooral super vriendelijke mevrouw S. Zij heeft veel moeite gedaan voor ons. Dat waarderen we enorm. Echt een aanrader voor iedereen die in deze moeilijke tijd opzoek zijn naar een passende woning. Love!

07-09-2021  •  Barney Manchen

10

Beoordeeld met een 10

Professionele en top service. Beste makelaardij als je je huis wilt verkopen of een huis wilt kopen. Ik zou deze makelaardij sterk aanbevelen!

24-04-2023  •  Szilvi Szรกvai

9

Beoordeeld met een 9

19-02-2020  •  Rien W

10

Beoordeeld met een 10

10-01-2022  •  Angelo Bloos

10

Beoordeeld met een 10

Wolters Housing "ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen" wij zijn heel netjes en professioneel begeleid met het verkrijgen van een huur woning op letterlijk hoog niveau (Negende etage). Door Sanne Haan fijn om zo`n gemotiveerde vrouw te mogen ontmoeten mijn vrouw en ik zijn dan ook meer dan happy. en zijn nog vol op met Wolters Housing bezig i.v.m. met de verkoop van onze woning maar ook hier hebben we alle vertrouwen in succes Boris. Bedankt Wolters Housing

15-12-2022  •  Rene Wijnkamp

10

Beoordeeld met een 10

Our makelaar Mike from Wolters Housing B.V. is a true professional. He is available on any day of the week and at any time, he is always in touch and ready to help with advice. Professionalism, punctuality and responsibility: the key qualities of a good makelaar. I will definitely recommend this Company to all my friends and family.

13-06-2022  •  Svetlana Lapina

9

Beoordeeld met een 9

Wolters Housing heeft er met ons een tevreden klant bij. Professionele aanpak en begeleiding hetgeen zich uitte in een zeer snel resultaat. Alles naar volle tevredenheid verlopen !! Verdient onze aanbeveling !!

03-11-2022  •  Dhr. Zeeuw

10

Beoordeeld met een 10

De samenwerking met Mike van Wolters was fantastisch. Alles was duidelijk en hij heeft ons overal heel goed in bijgestaan aan en waar nodig ons geholpen. Zelf wonen we in het buitenland en konden we niet alles altijd makkelijk doen. Mike zorgde ervoor dat alles wat we niet konden doen toch gedaan werd. Een zorgvrager en soepel proces. Ik kan een ieder die een makelaar zoekt zeker aanraden met Wolters in zee te gaan.

06-10-2022  •  Marieke Ruijsink

10

Beoordeeld met een 10

Met deze makelaar aan onze zijde wisten wij precies wat we konden verwachten en waar we nog puntjes op de i moesten zetten! Zeer vriendelijk, behulpzaam en bekwamen makelaar, die ons vanaf moment dat wij onverwachts een huis kochten meteen van goed advies en begeleiding heeft voorzien. Zelf de nazorg was uitmuntend en nam hij de zorgen uit handen.

11-12-2022  •  Dhr. Brian Goldman

10

Beoordeeld met een 10

Wij hebben al geruime tijd een goede samenwerking. Daarom werk ik al 30 jaar of zo met Mike als verhuur aankoop en verkoop makelaar

07-02-2023  •  Anoniem

10

Beoordeeld met een 10

Ik ben helemaal tevreden met het verkoop van onze huis. Wolters Housing is een zeer professionele makelaardij die altijd bereid is om te helpen en gaf ons een uitstekend service. Onze makelaar had ons heel goed geholpen bij elke stap van het verkoopproces. Dit is zeker het beste makelaardij in Den Haag. Heel veel dank voor alles!

23-04-2023  •  Verkoper Burgemeester van der Werffstraat 43

10

Beoordeeld met een 10

Goede advies over de verkoop, Professioneel, reageert snel en aardig. Ik zal zeker mijn volgende verkoop of aankoop weer met deze makelaar doen.

10-02-2023  •  Verkoper Soestdijksekade 204

10

Beoordeeld met een 10

21-12-2022  •  Leo Duivenvoorde

10

Beoordeeld met een 10

09-04-2022  •  Eduards Girdjuks

10

Beoordeeld met een 10

11-05-2021  •  Richard de Ruijter

of

Good afternoon ๐Ÿ‘‹

Curious about the value of your home?

You will know more in less than a minute. Let's get started!

Why do you need this report?
I would like to...

Multiple answers available

When would you like to move?

Almost there ๐ŸŽ‰

To generate the report we will need some more details

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Your home value is calculated... ๐Ÿš€

loading

Thank you, %name%! The value report for %address% is calculated ๐Ÿฅณ

Check your inbox for the report!

success
Calculate the selling price