Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Zandvoortstraat 59 WINKELPAND
Scheveningen Badplaats, Den Haag


Deel op:

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 295 p.m. ex.
Wijk
Scheveningen Badplaats
Postcode
2586 EZ Den Haag
Oppervlakte
30m²
Oplevering
Per direct

Kijkje nemen?

Neem contact op met:


info@woltershousing.nl

LET OP, U KUNT ALLEEN ONLINE REAGEREN VIA DE BUTTON REAGEER DIRECT. Telefonische reacties worden in principe niet in behandeling genomen.

Vraagprijs   € 295 p.m. ex.  

Verhuurd

Omschrijving

Prachtig klein volledig gerenoveerd winkelhoekpand. Gesitueerd op de hoek van Zandvoortstraat/Renbaanstraat. Deze ruimte is ca. 30m2 groot en is voorzien van een prachtige laminaat vloer met brede plankdelen, inbouw spots, toilet met wastafel en keukentje. Alles is nieuw en volledig gerenoveerd. Gesitueerd in woonwijk en zeer nabij de boulevard en het strand van Scheveningen. Goed bereikbaar met openbaar vervoer of de auto.

Indeling:
Winkelruimte
Toilet
Keuken

Dit winkelpand is uitermate geschikt voor een pedicure, nagelstyliste, schoonheidsspecialist of klein kantoor. Zeer grote ramen aanwezig met veel lichtinval. Voldoende inbouwspots aanwezig. Tevens voldoende stopcontacten en data punten aanwezig. Internet dient eventueel nog te worden aangevraagd door huurder.

Bijzonderheden:
De huur is niet belast met BTW
Flexibele huurkontrakten bespreekbaar ( de duur van de huurovereenkomst ).
Waarborgsom 2 maanden huur

De kale huurprijs bedraagt € 295,= exclusief G/E/W. Deze huurprijs word vermeerderd met € 150,= als voorschot van levering en diensten bestaande uit stookkosten, elektra en water.

Beschikbaar: per direkt
Huurprijs: € 295,= exclusief gas, elektra en water.
Huurprijs: € 445,= inclusief gas, elektra en water.
Let op! Het is alleen mogelijk om inclusief te huren

Kenmerken

Vraagprijs
€ 295 p.m. ex.
Postcode & plaats
2586 EZ Den Haag
Status
Verhuurd
Oplevering
Per direct

Bouw

Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
30m²

Indeling

Energie

Energielabel
E

Locatie

[ { "address": "Zandvoortstraat 59", "zipCode": "2586 EZ", "city": "Den Haag", "lat": 52.1089355, "lng": 4.2814539 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer direct

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu