Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Vrederustlaan 13 A
, Den Haag

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 428 p.m. ex.
Locatie
In woonwijk
Postcode
2543SG Den Haag
Woningtype
Studio
Bouwjaar
1964
Kamers
1
Badkamers
1
Oppervlakte
41m²
Oplevering
Per direct

Deel op:

Vraagprijs   € 428 p.m. ex.  

Verhuurd

Omschrijving

LET OP: Telefonische reacties worden NIET in behandeling genomen. U kunt reageren per mail, lever daarbij ook direct de gevraagde documenten aan (3 recente salarisstroken en een geldig legitimatiebewijs)

In “Bouwlust” gelegen studio van circa 41m2 op de 6e verdieping in flatcomplex met balkon, berging en lift. De studio is gunstig gelegen ten opzichte van sportfaciliteiten (Uithof), winkelcentra (De Stede), openbaar vervoer en diverse uitvalwegen. In de omliggende straten bevindt zich voldoende parkeergelegenheid (vrij).

Indeling:
Hoofdentree op straatniveau, brievenbussen. Trap / lift naar de 6e etage alwaar het appartement zich bevind.
Entree: gang met meterkast (3gr + als), keuken (1,75m x 2.28/3.04) aan de voorzijde met aansluiting wasmachine; badkamer voorzien van douche. Aansluitend de lichte woon/slaapkamer (35m2) met toegang tot het balkon. De berging bevindt zich op de tussen etage en de algemene fietsenberging bevindt zich in de onderbouw van het complex.

LET OP! HUISVESTINGSVERGUNNING VERPLICHT!!
Verdient u als single of als stel minder dan € 48.300, = per jaar dan komt u WEL in aanmerking voor dit appartement, mits u voldoende verdient om de huur maandelijks te kunnen voldoen. Verdient u meer dan bovenstaande bedragen dan komt u helaas NIET in aanmerking.

Beschikbaar: per direct
Huurprijs: € 427,30
Bijkomende kosten:
- Voorschot verwarmingskosten € 75,00
- Voorschot servicekosten € 63,00 (Servicekosten bestaan uit: water, lift installatie, verlichting en schoonmaak van algemene ruimtes en glazenwasser)
**Waarborgsom:**€ 427,30
Naambordje: € 30,00

LET OP, IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS KUNT U ALLEEN REAGEREN PER E-MAIL.
Om in aanmerking te komen voor een woning kunt u alleen reageren via een mailreactie naar reactie@woltershousing.nl. U geeft hierin een korte introductie van uzelf en/of uw medehuurder(s).

Telefonische reacties worden niet in behandeling genomen!
-Omdat wij alleen 1 op 1 bezichtigingen kunnen plannen momenteel zijn wij genoodzaakt een strengere voorselectie te maken van degene die wensen te bezichtigen.
- Mocht u ziek/verkouden zijn of slechts lichte verschijnselen vertonen willen wij u vragen om de afspraak af te zeggen.
- Bij bezichtigingen verzoeken wij u om een mondkapje te dragen.

Dank voor uw begrip en medewerking!

WAT ONTVANGEN WIJ BIJ VOORBAAT GRAAG VAN U:
- Kopie legitimatie
- 3 recente salarisstroken

WAT WILLEN WIJ GRAAG VAN U WETEN:
- Het adres waarvoor u in aanmerking wenst te komen en wil bezichtigen
- Uw gezinssamenstelling ( met hoeveel personen gaat u huren?);
- Uw leeftijd en van de eventuele medehuurders;
- Uw maandelijkse inkomen ( Bruto of Netto ) en van de eventuele medehuurders;
- Heeft u een arbeidsovereenkomst voor bepaalde / onbepaalde tijd, studiefinanciering, uitkering, borgsteller, jaarcijfers als zelfstandige of anders;
- Mocht u een afwijkende inkomens situatie hebben dan graag korte uitleg;
- Voor welk bedrijf werkt u;
- Heeft u huisdieren en zo ja welk soort huisdier(en).
Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden!

Wolters Housing BV gaat netjes met uw gegevens om conform privacy wetgeving. U gegevens worden slechts en alleen besproken met de eigenaar van het appartement en niet gedeeld met derden. Als u niet in aanmerking komt voor een appartement dan worden uw gegevens vernietigd. Uw gegevens worden overigens pas met de eigenaar van de woning doorgenomen op het moment dat u aangeeft de bezichtigde woning te willen huren.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 428 p.m. ex.
Postcode & plaats
2543SG Den Haag
Status
Verhuurd
Oplevering
Per direct

Bouw

Soort appartement
Studio
Woonlaag
0
Bouwjaar
1964

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
41m²

Indeling

Aantal kamers
1
Aantal badkamers
1

Energie

Energielabel
E

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Locatie

[ { "address": "Vrederustlaan 13", "zipCode": "2543SG", "city": "Den Haag", "lat": 52.0433372, "lng": 4.2613017 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer direct

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu