Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Thorbeckelaan 588
Meer en Bos, Den Haag

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 1.750 p.m. ex.
Wijk
Meer en Bos
Locatie
In woonwijk
Postcode
2564BZ Den Haag
Woningtype
Galerijflat
Bouwjaar
1970
Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Oppervlakte
130m²
Oplevering
Per direct

Deel op:

Vraagprijs   € 1.750 p.m. ex.  

Verhuurd

Omschrijving

Prachtig licht en ruim 4 kamer appartement van ca. 130m2 voorzien van 2 slaapkamers, een werkkamer en balkon van ca. 21,5 m2 . Het appartement is gelegen op de 17e etage in het mooie complex Bellavista en geeft u uitzicht over de stad!

Dit appartement is voorzien van Energielabel A, dat betekend dat je huis energiezuinig is!
Energielabel A is de meest groene label wat er aan een woning toegekend kan worden.

Bellavista is gelegen aan het De Savornin Lohmanplein, een fijne locatie met tal van voorzieningen in de directe omgeving. In het comfortabele winkelcentrum vindt u meer dan 30 winkels en horeca voor uw dagelijkse boodschappen of een vers kopje koffie. Sporten en ontspannen kunt u in de Health Spa op het plein, zwembad de Waterthor aan de overkant of op één van de sportvelden op loopafstand. Het plein is goed verbonden met de binnenstad: de Randstadrail stopt voor de deur en brengt u direct naar de Grote Marktstraat of het Centraal Station. De boulevard van Kijkduin is ook goed bereikbaar, maar frisse zeelucht vindt u al dichterbij. De duinen liggen slechts een kilometer van uw appartement.

Indeling:
De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van ca. 50 m2 en biedt toegang tot een ruim balkon (ca. 21,50m2) dat met glas is afgeschermd van harde wind. Vanuit de woonkamer bereikt u de hal naar de slaapkamers. De slaapkamers meten bijna 20m2 en 14 m2.
De werkkamer loopt door vanuit de woonkamer maar is ook bereikbaar via de hal. De ruim 11 m2 grote ruimte is dus flexibel te gebruiken. Verder vindt u een riante badkamer met ligbad en douche.

Afmetingen appartement:
Woonkamer en keuken: ca. 7,95 m / 4,60 m x 4,88 m (ca. 50 m2)
Slaapkamer 1: ca. 5,00 m / 4,10 m x 4,32 m ( ca. 20 m2)
Slaapkamer 2: ca. 5,00 m x 2,90 m (ca. 14 m2)
Werkkamer: ca. 5,00 m x 2,30 m (ca. 11 m2)

De foto’s zijn van een modelwoning, het appartement is niet gemeubileerd!

Beschikbaar: 01 juli, 2021
Huurprijs: € 1.750,00 exclusief gas, water, elektra en servicekosten
Servicekosten: € 60,00 per maand
Waarborgsom: € 1.750,00

LET OP, IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS KUNT U ALLEEN REAGEREN PER E-MAIL.

Om in aanmerking te komen voor een woning kunt u alleen reageren via een mailreactie naar reactie@woltershousing.nl. U geeft hierin een korte introductie van uzelf en/of uw medehuurder(s).

Telefonische reacties worden niet in behandeling genomen!
-Omdat wij alleen 1 op 1 bezichtigingen kunnen plannen momenteel zijn wij genoodzaakt een strengere voorselectie te maken van degene die wensen te bezichtigen.
- Mocht u ziek/verkouden zijn of slechts lichte verschijnselen vertonen willen wij u vragen om de afspraak af te zeggen.
- Bij bezichtigingen verzoeken wij u om een mondkapje te dragen.

Dank voor uw begrip en medewerking!

WAT ONTVANGEN WIJ BIJ VOORBAAT GRAAG VAN U:
- Kopie legitimatie
- 3 recente salarisstroken

WAT WILLEN WIJ GRAAG VAN U WETEN:
- Het adres waarvoor u in aanmerking wenst te komen en wil bezichtigen
- Uw gezinssamenstelling ( met hoeveel personen gaat u huren?);
- Uw leeftijd en van de eventuele medehuurders;
- Uw maandelijkse inkomen ( Bruto of Netto ) en van de eventuele medehuurders;
- Heeft u een arbeidsovereenkomst voor bepaalde / onbepaalde tijd, studiefinanciering, uitkering, borgsteller, jaarcijfers als zelfstandige of anders;
- Mocht u een afwijkende inkomens situatie hebben dan graag korte uitleg;
- Voor welk bedrijf werkt u;
- Heeft u huisdieren en zo ja welk soort huisdier(en).

Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden!

Wolters Housing BV gaat netjes met uw gegevens om conform privacy wetgeving. U gegevens worden slechts en alleen besproken met de eigenaar van het appartement en niet gedeeld met derden. Als u niet in aanmerking komt voor een appartement dan worden uw gegevens vernietigd. Uw gegevens worden overigens pas met de eigenaar van de woning doorgenomen op het moment dat u aangeeft de bezichtigde woning te willen huren.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.750 p.m. ex.
Postcode & plaats
2564BZ Den Haag
Status
Verhuurd
Oplevering
Per direct

Bouw

Soort appartement
Galerijflat
Woonlaag
0
Bouwjaar
1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Energielabel
A

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Locatie

[ { "address": "Thorbeckelaan 588", "zipCode": "2564BZ", "city": "Den Haag", "lat": 52.0671127, "lng": 4.2467059 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer direct

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu