Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Theresiastraat 288
Bezuidenhout-Oost, Den Haag

Kenmerken

Prijs
€ 1.100 p.m. ex.
Wijk
Bezuidenhout-Oost
Locatie
In woonwijk
Postcode
2593AX Den Haag
Woningtype
Tussenverdieping
Bouwjaar
1954
Kamers
2
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Oppervlakte
83m²
Oplevering
01-02-2023

Deel op:

Vraagprijs   € 1.100 p.m. ex.  

Omschrijving

BEZICHTIGINGSSTOP: IN VERBAND MET DE GROTE INTERESSE VOOR DIT APPARTEMENT KUNNEN WIJ GEEN NIEUWE AFSPRAKEN MEER INPLANNEN VOOR DIT APPARTEMENT.

Zeer leuk 3-kamer appartement van ca. 83m2 met balkon. Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas alsmede centrale verwarming. Energielabel C.

Het appartement bevindt zich in het populaire Bezuidenhout, in het gezellige winkelgebied 'Theresiastraat' met in de directe omgeving uitvalswegen naar de snelweg en het Centraal Station op bijna loopafstand.

Indeling:
-1e etagewoning met toegang via centraal trappenhuis
-Ruime ontvangsthal ca. 3.80x2.50 die toegang biedt tot een riante woon/eetkamer en suite
-Woonkamer ca. 5.25x4.40
-Eetkamer ca. 4.55x3.95 (ook te gebruiken als extra slaapkamer)
-Slaapkamer aan de voorzijde ca. 3.20x2.50
-Separate keuken ca. 3.15x2.50 zonder apparatuur
-Badkamer met douche en wastafel
-Apart toilet
-Achterbalkon ca. 7.50x1.00 West

Top locatie binnen Den Haag. U bent direct op de snelweg en zeer nabij Centraal Station. Winkels in de directe omgeving.

Huisvestingsvergunning verplicht! Verdient u als single minder dan € 61.148,- per jaar of als stel minder dan € 77.521,- per jaar dan komt u WEL in aanmerking voor dit appartement, mits u voldoende verdient om de huur maandelijks te kunnen voldoen. Verdient u meer dan bovenstaande bedragen dan komt u helaas NIET in aanmerking.

Appartement wordt ongestoffeerd en ongemeubileerd opgeleverd. Foto’s zijn gemaakt ten tijden van bewoning. Vloer is van huidige huurder over te nemen.

Beschikbaar: 1 februari 2023
Huurprijs: € 1.100,- excl. gas/ water/ elektra en servicekosten

Servicekosten: € 10,60 (Stroomverbruik gemeenschappelijke ruimten, onderhoud Cv-installatie, incasso en administratiekosten van de levering van diensten)
Waarborgsom: € 1.100,-

LET OP, U KUNT ALLEEN ONLINE REAGEREN
Om in aanmerking te komen voor een woning kunt u alleen reageren via een mailreactie naar info@woltershousing.nl of een reactie met onderstaande informatie achterlaten op de website. U geeft hierin een korte introductie van uzelf en/of uw medehuurder(s).

WAT ONTVANGEN WIJ BIJ VOORBAAT GRAAG VAN U:
- Kopie legitimatie
- 3 recente salarisstroken
WAT WILLEN WIJ GRAAG VAN U WETEN:
- Het adres waarvoor u in aanmerking wenst te komen en wil bezichtigen \- Uw gezinssamenstelling ( met hoeveel personen gaat u huren?);
- Uw leeftijd en van de eventuele medehuurders;
- Uw maandelijkse inkomen ( Bruto of Netto ) en van de eventuele medehuurders;
- Heeft u een arbeidsovereenkomst voor bepaalde / onbepaalde tijd, studiefinanciering, uitkering, borgsteller, jaarcijfers als zelfstandige of anders; - Mocht u een afwijkende inkomens situatie hebben dan graag korte uitleg;
- Voor welk bedrijf werkt u;
- Heeft u huisdieren en zo ja welk soort huisdier(en). Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden!

Wolters Housing BV gaat netjes met uw gegevens om conform privacy wetgeving. U gegevens worden slechts en alleen besproken met de eigenaar van het appartement en niet gedeeld met derden. Als u niet in aanmerking komt voor een appartement dan worden uw gegevens vernietigd.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.100 p.m. ex.
Postcode & plaats
2593AX Den Haag
Status
Beschikbaar
Oplevering
01-02-2023

Bouw

Soort appartement
Tussenverdieping
Woonlaag
Bouwjaar
1954

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1

Energie

Energielabel
C

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Locatie

[ { "address": "Theresiastraat 288", "zipCode": "2593AX", "city": "Den Haag", "lat": 52.0875067, "lng": 4.3396168 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer direct

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu