Wolters Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren (anoniem). U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Verstand van verkopen in Voorburg

Wolters Housing is uw verkoopmakelaar in Voorburg en omgeving. De verkoop van uw woning of appartement moet perfect verlopen. De verkoopmakelaar van Wolters Housing biedt u graag de professionele begeleiding zodat u uw woning kunt verkopen op uw manier. We leveren service en kwaliteit en wij begeleiden u vanaf de start tot en met de finish. Door onze unieke nazorg kunt u ook na de verkoop altijd bij ons aankloppen met vragen. 

Voorburg is een stad en voormalige gemeente die op 1 januari 2002 fuseerde met Leidschendam tot de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg. Voorburg is gelegen aan het Rijn-Schiekanaal, de Vliet en grenst aan Den Haag, Rijswijk en natuurlijk aan Leidschendam. Hoewel Voorburg geheel is vastgegroeid aan Den Haag heeft het een oude dorpskern en een eigen geschiedenis. De twee bekende winkelgebieden in Voorburg zijn ’t Historische centrum (Huygenskwartier) van Voorburg en het winkelcentrum De Julianabaan. Voorburg is één van de oudste plaatsen van Nederland en dat is terug te zien in de authentieke details in woningen en andere gebouwen. 

Het verkopen van uw woning in Voorburg doen wij met de aandacht die het verdient. Wij zijn al jaren een begrip op de Haagse woningmarkt. Onze makelaar zal namens u de onderhandelingen voeren over de beste verkoopprijs en verkoop voorwaarden. Vanzelfsprekend staat de makelaar constant met u in contact aangezien de beslissing altijd bij u ligt.

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professionals". Bel nu 070-3615080 of mail info@woltershousing.nl voor gratis informatie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Meer informatie