Nieuws

Vacature Stage

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire.

Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers staat centraal in onze dienstverlening. De werkwijze van Wolters Housing laat zich het beste omschrijven als “Uw woonprofessionals”. Onze informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en de hiermee samenhangende “no-nonsens” werkwijze is zonder meer onderscheidend te noemen

Wij zijn op zoek naar een commerciële stagiaire voor in de binnendienst, die het leuk vindt om voor onze klanten klaar te staan en onze makelaars goed ondersteund.

De dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere het beheren van de receptie, de telefoon, de agenda’s, het uitwerken van huurovereenkomsten, koopaktes, dossiers en het assisteren van de makelaars bij het aanmelden van bedrijfsruimtes en woningen.

De voorkeur gaat uit naar een meewerkstage, maar er is ook ruimte om een afstudeeronderzoek uit te voeren waarbij je mee kunt werken. 

Heb jij affiniteit met de makelaardij? Heb je goede communicatieve eigenschappen, ben je zelfstandig, pro-actief, flexibel, juridisch onderlegd, beheers je de Nederlandse en de Engels taal in woord en geschrift, ben je collegiaal en optimistisch ingesteld? Dan zoeken wij jou!

Stuur ons dan je gegevens (CV met een motivatie en foto) t.a.v. N. Musquetier, via mail natascha@woltershousing.nl . Voor vragen betreffende de functie kunt u telefonisch contact met ons opnemen tel: 070-3615080 of stuur een e-mailtje.